هشدار سرویس اطلاعات آمریکا: داعش در حال برنامه ریزی برای شروع درگیری مسلحانه در سوریه است تسهیل ویزا و عفو زندانیان؛ دیدار سفیر طالبان با مقام اماراتی فرمان جدید ترامپ درباره اثبات شهروندی برای رای دادن سازمان ملل: ۲۱ هزار نفر از مردم سوریه به سمت لبنان فرار کرده‌اند ایروانی: ایران در هیچ اقدامی علیه سوریه مشارکت ندارد صدراعظم آلمان برکنار شد صعده یمن ۱۷ بار هدف تجاوز آمریکا قرار گرفت عراقچی: پاسخ ایران به نامه رئیس‌جمهور آمریکا در حال تکمیل است و در زمان مقتضی ارائه خواهد شد اردوغان، تبریز را «جغرافیای معنوی» جهان ترک خواند گروسی: چیزی از برجام باقی نمانده است/ احتمالا به ایران سفر کنم حماس شهادت جبر عمار، از چهره‌های ملی فلسطین را تسلیت گفت سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران: تهدید استفاده از «مکانیسم ماشه» پوشالی است انصارالله: شگفتی‌های یمن در راه است فراخوان حماس برای بسیج جهانی در دفاع از غزه، قدس و مسجدالاقصی مذاکره‌کننده روس: گفت‌و‌گو با آمریکا چالش‌برانگیز و مفید بود

میانجیگری فرانسه بین رژیم صهیونیستی و حزب‌الله لبنان

طبق گزارش رسانه‌های رژیم صهیونیستی، نماینده ویژه رئیس‌جمهور فرانسه در امور لبنان برای جلوگیری از جنگ بین حزب‌الله و رژیم صهیونیستی در حال میانجیگری است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۵ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 02
کد خبر: ۱۹۷۴۹۰

به گزارش راهبرد معاصر،‌ در شرایطی که نگرانی‌ها درباره احتمال تقابل نظامی رژیم صهیونیستی با لبنان هشدار چهره‌های امنیتی این رژیم را به دنبال داشته، میانجیگری فرانسه در این رابطه خبرساز شده است.

 

رسانه‌های رژیم صهیونیستی شامل «آی 24»، «تایمز اسرائیل» و «یدیعوت آحارونوت»، روز چهارشنبه (امروز) گزارش دادند که نماینده ویژه رئیس‌جمهور فرانسه در حال میانجیگری بین حزب الله لبنان و رژیم صهیونیستی است.

 

به روایت این رسانه‌ها، فرانسه در حال میانجیگری با حزب الله لبنان و رژیم صهیونیستی است تا از تنش نظامی در مرز شمالی فلسطین اشغالی جلوگیری کند.

 

گفته می شود که «ژان ایو لودریان» وزیر خارجه سابق فرانسه که اکنون به عنوان نماینده ویژه امانوئل ماکرون در امور لبنان مشغول به کار است، روز سه شنبه (دیروز) به نمایندگی از رئیس‌جمهور فرانسه با نمایندگان حزب الله دیدار کرده است.

 

طبق گزارش رسانه‌های رژیم صهیونیستی، لودریان در این دیدار به نمایندگان حزب الله گفته که وضعیت در مرز با فلسین اشغالی را آرام کنند تا از بروز درگیری پرهیز شود.

 

چندی قبل، «الی کوهن» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی با «کاترین کولونا» وزیر خارجه فرانسه دیدار کرد. طی این دیدار، دیپلمات فرانسوی به همتای صهیونیست خود اطمینان داد که در تلاش برای کاستن از تنش‌ها در مرز شمالی فلسطین اشغالی (مرز با لبنان)، به حزب الله و دولت لبنان پیام‌هایی منتقل خواهد کرد.

 

تایمز اسرائیل در گزارش قبلی خود درباره گفت‌و‌گوی وزرای خارجه فرانسه و رژیم صهیونیستی خبر داده بود که کولونا به کوهن گفته بود: «ما به حزب‌الله و دیگر بازیگران پیام می‌دهیم تا مواضع خود را تعدیل کنند».

 

روایت رسانه‌های رژیم صهیونیستی از دیدار ادعایی لودریان با نمایندگان حزب الله در شرایطی انجام شده که هفته گذشته وزارت خارجه فرانسه بیانیه‌ای درباره سفر او به لبنان منتشر کرده بود.

 

به گفته وزارت خارجه فرانسه، نماینده ویژه امانوئل ماکرون در امور لبنان دومین سفر خود به لبنان را در روزهای 25 تا 27 جولای (سوم تا پنجم مرداد) انجام داد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار