آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

آمریکا، آمازون را جریمه کرد

آمریکا، آمازون را جریمه کرد آمازون به دلیل رعایت نکردن وضعیت شرایط کار و ایمنی کارگران انبار خود دوباره توسط قانونگذاران ایالات متحده جریمه شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۷ - ۱۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 05
کد خبر: ۱۹۷۸۳۰

به گزارش راهبرد معاصر. رگولاتور ایمنی محل کار آمریکا گفت شرکت آمازون کارگران یکی از انبارهای بزرگ خود را با اعمال فشار و عدم ارائه مراقبت های پزشکی مناسب در معرض شرایط خطرناکی قرار داده است.

 

اداره ایمنی و بهداشت شغلی گفت کارگران در انبار نیوجرسی، استرس بدنی داشتند که باعث اختلالات عضلانی و آسیب به گردن و کمر آنها می شد.

 

این اداره مبلغ 15هزار و625 دلار جریمه را توصیه کرده است که حداکثر جریمه مجاز در ایالات متحده است و آمازون 15 روز فرصت دارد تا جریمه را پرداخت کند یا به هیئت بازبینی اعتراض کند.

 

اداره ایمنی و بهداشت شغلی پیش از این نیز حدود 150هزار دلار جریمه به دلیل ایجاد شرایط خطرناک یا صدمات ناشی از کار در چندین انبار دیگر آمازون وضع کرده است.

 

اکنون یک گروه مدافع کارگران، گفت که شکایتی را به نمایندگی از کارکنان یک انبار آمازون در نزدیکی سنت لوئیس، میسوری ارسال کرده است. آنها گفتند این شرکت شرایط کاری بیش از حد و ناایمن را اعمال می کند و کارکنان پزشکی داخلی آمازون با آنها بدرفتاری می کنند.

 

آمازون در بیانیه‌ای که توسط سخنگوی آن ارائه شد، گفت که ایمنی کارگران را جدی می‌گیرد و قصد دارد به مورد ارائه شده توسط اداره ایمنی و بهداشت شغلی اعتراض کند.

 

این شرکت در رابطه با شکایت ارائه شده در میسوری گفت که میزان آسیب در انبار میسوری کمتر از میانگین صنعت است و از سال 2019 بیش از 55 درصد بهتر شده است.

 

آمازون گفت: «اکثریت قریب به اتفاق کارگران این مرکز در نظرسنجی های ناشناس می گویند که در محل کار احساس امنیت می کنند و معتقدند مدیران آنها همیشه به دنبال راه هایی برای افزایش ایمنی هستند.»

 

منتقدان آمازون مدت‌ها است که می گویند این شرکت از طریق الزام کارگران به کار ناامن و بدون وقفه سود را به جای ایمنی در اولویت قرار می دهد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار