آغاز نشست‌های کشور‌های عضو «ان پی تی» در وین-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین

آغاز نشست‌های کشور‌های عضو «ان پی تی» در وین

نشست‌های ۱۲ روزه اولین دوره کمیته مقدماتی کنفرانس سال ۲۰۲۶ کشور‌های عضو «ان پی تی» در وین برگزار شده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۴ - ۱۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 05
کد خبر: ۱۹۷۸۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، در این نشست‌ها بر ایجاد منطقه عاری از سلاح‌های هسته‌ای و سلاح‌های کشتار جمعی در خاورمیانه تاکید شد.

 

به گزارش خبرگزاری دولتی کویت، «طلال الفصام» رئیس هیئت کویتی در این نشست بر اهمیت پیوستن رژیم صهیونیستی به معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای و قرار گرفتن همه تاسیسات آن تحت ساختار پادمانی تاکید کرد.

 

او ایده‌آل‌ترین راه برای جلوگیری از خطرات سلاح‌های هسته‌ای و تضمین عدم گسترش آن را خلاص شدن نهایی و کامل از این سلاح‌ها در سریعترین زمان ممکن براساس ماده ششم معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای دانست.

 

وی همچنین بر اهمیت اجرای جهانی معاهده منع آزمایش‌های هسته‌ای و تسهیل اجرایی شدن آن در سریعترین زمان ممکن تاکید کرد.

 

در حال حاضر ۱۸۶ کشور جهان عضو این معاهده هستند. رژیم اسرائیل و کشور‌های کوبا، هند و پاکستان عضو این معاهده نیستند. همچنین کره شمالی نیز چند سال پیش از این معاهده خارج شد.

 

نظارت بر اجرای معاهده ان. پی. تی و پروتکل الحاقی آن برعهده آژانس بین المللی انرژی اتمی است که خود یکی از آژانس‌های تخصصی سازمان ملل متحد محسوب می‌شود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر