سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

نقوی حسینی: اقدام آمریکا درباره نفتکش حامل سوخت ایران در ادامه پروژه ایران‌هراسی بود

نقوی حسینی گفت : پس از صدور رای آزادی آمریکایی‌ها شروع به مشکل‌تراشی کردند تا اجازه اجرای حکم دادگاه را ندهند. آنها کار را به جایی کشیدند که خدمه کشتی را تحریم کردند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۰ - ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 21
کد خبر: ۱۹۷۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این‌که اقدام انگلیس در توقیف نفکش ایرانی خلاف موازین بین‌المللی و رژیم حقوقی حاکم بر جبل الطارق بود، گفت که اقدام آمریکا درباره تحریم خدمه نفکش ایرانی هم در ادامه‌ی پروژه فشار بر ایران انجام شد.

 

سید حسین نقوی حسینی با اشاره حرکت نفتکش ایرانی از جبل‌الطارق به آب‌های بین‌المللی، اظهار کرد: از همان ابتدای توقیف نفکش ایران جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که این اقدام انگلیس خلاف موازین بین‌المللی و رژیم حقوقی حاکم بر جبل‌الطارق بود در نهایت تلاش‌های حقوقی باعث شد که دادگاه جبل‌الطارق حکم آزادی نفکش ایران را بدهد، این یعنی ایران از ابتدا در چارچوب موازین بین‌المللی موضوع را با حقانیت دنبال کرد و اقدام انگلیس اقدامی خصمانه علیه کشور ما محسوب می‌شد.

 

وی ادامه داد: پس از صدور رای آزادی آمریکایی‌ها شروع به مشکل‌تراشی کردند تا اجازه اجرای حکم دادگاه را ندهند. آنها کار را به جایی کشیدند که خدمه کشتی را تحریم کردند. این اقدامات همه در ادامه‌ی پروژه فشار به ایران است؛ رفتارهایی از این جنس که بارها و بارها در گذشته دیده شده آن هم با طرح ادعاهایی که واقعیت نداشته است.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار