توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است وزیر کشور: دشمن اعتراضات مردم را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کرد لاریجانی: ترامپ این را لو داد که اگر بحران اجتماعی در ایران ایجاد شود، ما عملیات نظامی اجرا می‌کنیم اطلاعات سپاه: بازداشت و احضار ۷۳۵ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های ضدامنیتی/ شناسایی ۴۶ نفر از عوامل مرتبط با سرویس‌های بیگانه دستگیری لیدر‌های اصلی اغتشاشات در غرب و شرق تهران پزشکیان: اگر مدیران ما به شکل صحیح آموزش دیده بودند، امروز وضعیت بسیار متفاوت بود آخرین مهلت معرفی نماینده احزاب و جبهه‌های سیاسی در حوزه انتخابیه تهران دستگیری ۴۸ متهم مرتبط با اغتشاشات اخیر در اردستان

نقوی حسینی: اقدام آمریکا درباره نفتکش حامل سوخت ایران در ادامه پروژه ایران‌هراسی بود

نقوی حسینی گفت : پس از صدور رای آزادی آمریکایی‌ها شروع به مشکل‌تراشی کردند تا اجازه اجرای حکم دادگاه را ندهند. آنها کار را به جایی کشیدند که خدمه کشتی را تحریم کردند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۰ - ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 21
کد خبر: ۱۹۷۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این‌که اقدام انگلیس در توقیف نفکش ایرانی خلاف موازین بین‌المللی و رژیم حقوقی حاکم بر جبل الطارق بود، گفت که اقدام آمریکا درباره تحریم خدمه نفکش ایرانی هم در ادامه‌ی پروژه فشار بر ایران انجام شد.

 

سید حسین نقوی حسینی با اشاره حرکت نفتکش ایرانی از جبل‌الطارق به آب‌های بین‌المللی، اظهار کرد: از همان ابتدای توقیف نفکش ایران جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که این اقدام انگلیس خلاف موازین بین‌المللی و رژیم حقوقی حاکم بر جبل‌الطارق بود در نهایت تلاش‌های حقوقی باعث شد که دادگاه جبل‌الطارق حکم آزادی نفکش ایران را بدهد، این یعنی ایران از ابتدا در چارچوب موازین بین‌المللی موضوع را با حقانیت دنبال کرد و اقدام انگلیس اقدامی خصمانه علیه کشور ما محسوب می‌شد.

 

وی ادامه داد: پس از صدور رای آزادی آمریکایی‌ها شروع به مشکل‌تراشی کردند تا اجازه اجرای حکم دادگاه را ندهند. آنها کار را به جایی کشیدند که خدمه کشتی را تحریم کردند. این اقدامات همه در ادامه‌ی پروژه فشار به ایران است؛ رفتارهایی از این جنس که بارها و بارها در گذشته دیده شده آن هم با طرح ادعاهایی که واقعیت نداشته است.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار