تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

نوباوه: کشورهای اسلامی هزینه قرآن‌سوزی را برای مرتکبان آن بالا ببرند

نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: کشورهای مسلمان باید هزینه قرآن‌سوزی را برای مرتکبان آن بالا ببرند و نسبت به این اقدام واکنش جدی نشان دهند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۴ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 06
کد خبر: ۱۹۸۰۰۲

به گزارش راهبرد معاصر, بیژن نوباوه وطن نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با محکوم کردن اهانت به قرآن در برخی کشورهای غربی گفت: پشت صحنه قرآن‌سوزی در کشورهای مختلف اروپایی صهیونیسم بین‌الملل است، خواه این اقدام در یک کشور مسیحی‌نشین انجام شود و خواه در یک کشور یهودی‌نشین.

 

وی افزود: صهیونیسم بین‌الملل امروز به خوبی متوجه رشد اسلام در کشورهای مختلف شده است که البته این‌گونه اقدامات آنها فقط به تحریک احساسات و عواطف مسلمانان می‌پردازد و نمی‌تواند مانعی برای رشد و گسترش اسلام در جهان باشد.

 

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار داشت: آتش زدن قرآن کریم آن هم تحت حفاظت پلیس نشان‌دهنده حمایت و هدایت این مسئله توسط دولت‌های اروپایی و در واقع یک نوع اعلان جنگ از سوی آنان است.

 

نوباوه خاطرنشان کرد: مسلمانان نباید به سادگی از کنار این مسئله عبور کنند و تنها به محکومیت این اقدام شنیع بپردازند و از کنار آن بگذرند چرا که جدی نگرفتن این مسئله و به سادگی از کنار آن عبور کنند این مسئله هزینه‌های زیادی را برای آنان به همراه خواهد داشت.

 

وی افزود: مسلمانان باید بدانند که عدم واکنش جدی نسبت به هتک حرمت به ساحت مقدس قرآن کریم توسط کشورهای اروپایی، آزار و شکنجه و قتل‌عام مسلمانان را در ادامه کار به دنبال خواهد داشت.

 

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار داشت: کشورهای مسلمان باید هزینه قرآن‌سوزی را برای مرتکبین آن بالا ببرند و نسبت به این اقدام واکنش جدی نشان دهند.

 

نوباوه خاطرنشان کرد: یکی از بهترین اقدامات برای مقابله با هتک حرمت به ساحت مقدس قرآن کریم در کشورهای اروپایی قطع روابط دیپلماتیک با این کشورهاست. مگر این کشورها چه منافعی برای ما دارند که ما بخواهیم به روابط دیپلماتیک‌مان با این کشورها ادامه دهیم؟

 

 اخیرا برخی گروه های افراطی در کشوهای دانمارک و سوئد دست به قرآن سوزی زدند.

 

بر همین اساس یک گروه افراطی در دانمارک در مقابل سفارت‌‌خانه‌های ترکیه، عراق، مصر، عربستان و ایران بنرهای ضداسلامی به‌دست گرفتند و قرآن‌سوزی کردند.

 

در سوئد هم فردی به‌نام مرجان بایرامی یک جلد قرآن را تحت حفاظت پلیس سوزاند./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار