وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

وزیر آموزش و پرورش، سخنان مشاورش را تکذیب کرد

وزیر آموزش و پرورش، سخنان مشاورش را تکذیب کرد در حالیکه کسب رتبه سه به عنوان شریط ادامه همکاری معلمان بازنشسته اعلام شده است، اما وزیر آموزش و پرورش می‌گوید: هیچ شرطی برای ادامه همکاری معلمان بازنشسته وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۴۵ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 07
کد خبر: ۱۹۸۱۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ تدریس معلمان بازنشسته در طول سالیان اخیر به عنوان یکی از راهکار‌های وزارت آموزش و پرورش برای جبران کمبود معلم در کلاس‌های درس است.

برای سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ آموزش و پرورش اعلام کرده است: تمام معلمانی که بعد از شروع سال تحصیلی واجد شرایط بازنشستگی می‌شوند در صورت نیاز منطقه و درخواست خودشان زمان بازنشستگی آن‌ها به پایان سال تحصیلی موکول شود. این یعنی معلمانی که باید بازنشسته شوند می‌توانند بازنشستگی خود را به تأخیر بیندازند.

همچنین معاونان آموزشی، پرورشی، فنی و مهارتی، فناوری و هوشمندسازی، عمومی و معاون اجرایی (به جز دفترداران سابق که به معاون اجرایی تغییر سمت یافته‌اند) به میزان ۶ ساعت در هفته تدریس خواهند داشت.

سال تحصیلی گذشته، آموزش و پرورش با دریافت مجوز از سوی دولت ساعت تدریس معلمان بازنشسته در دوره ابتدایی را به صورت تمام وقت و ۲۴ ساعت در هفته رساند البته ساعات تدریس معلمان بازنشسته در دوره متوسطه ۱۴ ساعت است.

با این حال در طول سال‌های گذشته پرسش اصلی این بود که آیا هر معلم بازنشسته‌ای می‌تواند به تدریس ادامه دهد؟ آیا داشتن حداقل صلاحیت به ویژه در حوزه ارتباط با دانش‌آموزان برای ادامه همکاری معلمان بازنشسته رصد می‌شود؟

پاسخ به این پرسش افکار عمومی در طول روز‌های اخیر توسط سجاد صدیقی مدیر پروژه‌های استخدامی وزارت آموزش و پرورش اعلام شد و او از کسب رتبه سه به عنوان شرط ادامه همکاری معلمان بازنشسته خبر داد.

با این حال رضا مراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش درباره اینکه آیا کسب رتبه ۳ شرط ادامه همکاری معلمان بازنشسته است، گفت: هنوز خیر؛ تلاش می‌کنیم، معلمانی که در سن بازنشستگی هستند به همکاری خود برای تدریس ادامه دهند و به کسب رتبه سه نیازی نیست.

وی افزود: هر معلم بازنشسته‌ای که تمایل به ادامه همکاری داشته باشد و از عملکرد او رضایت وجود داشته باشد می‌تواند به تدریس خود ادامه دهد و شرطی هم وجود ندارد.

پیش از این سجاد صدیقی مدیر پروژه‌های استخدامی وزارت آموزش و پرورش در این رابطه به تسنیم گفته بود: سوال اساسی این است آیا هر معلم بازنشسته‌ای می‌تواند دعوت به همکاری شود یا اینکه داشتن برخی ملاک‌ها نیاز است. طبق مصوبه امسال شورای توسعه مدیریت سازمان اداری و استخدامی، برای ادامه همکاری معلمان بازنشسته کسب رتبه ۳ نیاز است.

وی افزود: هم اکنون ملاک در اختیار برای بررسی معلمان بازنشسته، رتبه‌بندی است که صلاحیت حرفه‌ای آن‌ها را سنجش می‌کند، اگر فردی با ۳۰ سال سابقه با تلاش و پیگیری توانسته رتبه قابل قبولی را احراز کند، شرایط دعوت به همکاری را دارد. البته برای بازنشستگان سال‌های قبلتر که مشمول رتبه بندی نبودند هنوز تصمیم گیری نشده است و احتمالاً ارزشیابی سال‌های گذشته آن‌ها ملاک عمل باشد یا اینکه فرایندی را برای پالایش انتخاب کنند. / کارگزین خبر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار