فرصت ویژه برای بازنشستگان/ وام ۳۰۰ میلیونی بدون ضامن و با سقف بالا افزایش حقوق بازنشستگان اعلام شد/ ۱۰۰ درصد بیشتر برای حق اولاد خبر خوش برای بازنشستگان/ احکام جدید با افزایش ۵۰ درصدی صادر شد سیر نزولی قیمت‌ها در بازار طلا و ارز/دلار وارد کانال ۷۰ هزار تومان شد زمان واریز مابه‌التفاوت همسان‌سازی و افزایش سنواتی بازنشستگان یارانه نقدی دهک‌های ۴ تا ۷ واریز شد واریز حقوق فروردین بازنشستگان کشوری بر مبنای حکم حقوق سال ۱۴۰۳ گمرک: حقوق ورودی خودرو‌های وارداتی مطابق سال ۱۴۰۳ اخذ می‌شود جزئیات تعرفه گمرکی واردات موبایل در سال ۱۴۰۴ جزئیات تعرفه گمرکی واردات موبایل در سال ۱۴۰۴ واریز اعتبار گام سوم کالابرگ الکترونیکی دهک‌های چهارم تا هفتم از فردا قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز ۱۴۰۴/۰۱/۲۶ ابلاغ اصلاحات جدید تعرفه‌ای از سوی هیات دولت جزئیات بسته حمایتی مسکن/ دو نوع وام به مستاجران پرداخت می‌شود «تقلب» در ساختار خانواده برای دریافت «یارانه»

جدیدترین وضعیت خط‌آهن شلمچه-بصره

مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران با بیان این‌که خط‌آهن شلمچه-بصره برای تردد زائران مورد استفاده قرار می‌گیرد، گفت: در حال طراحی پل ۱.۵ کیلومتری روی اروندرود هستیم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۱ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 07
کد خبر: ۱۹۸۲۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید میعاد صالحی در نشست خبری سفرهای اربعین با اشاره به جدیدترین وضعیت خط‌آهن شلمچه-بصره، اظهار کرد: این خط‌آهن عقبه 40، 50 ساله دارد و در کشور دیگری است. در ایران 1.4 کیلومتر خط جدید این راه‌آهن در ناحیه‌ای که محل عملیات کربلای 5 است، ساخته شده است.

 

وی ادامه داد: در مرحله اول 830 مین و در مرحله دوم 800 مین را از منطقه پاکسازی کردیم. ضمن این‌که 800 تریلی و کامیون خاک را که مناسب نبود از منطقه خارج و خاک مناسب آوردیم.

 

وی با اشاره به این‌که الان وارد خاک عراق شده‌ایم، اضافه کرد: با همه وجود در تلاشیم بتوانیم این خط‌آهن را احداث کنیم.

مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران با یادآوری این‌که این پروژه در 3 فاز ساخته خواهد شد، گفت: در فاز اول 16 کیلومتر مین‌روبی خواهد شد. کل پروژه 32 کیلومتر است که تا داخل بصره امتداد دارد. در زمان حاضر نیز در حال طراحی پل روی اروندرود به طول 1.5 کیلومتر هستیم.

 

صالحی با بیان این‌که طرف عراقی برای این پروژه تحت فشار کشورهای دیگر است، افزود: بر اساس توافق دو کشور خط ریلی شلمچه-بصره برای تردد زائران مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

وی همچنین با اشاره به این‌که بلیت قطار به شلمچه حدود 400 هزار تومان خواهد بود، اظهار کرد: در ایام اربعین هیچگونه افزایش قیمتی نخواهیم داشت و ریالی به قیمت‌ها اضافه نمی شود که در راستای رفاه حال زائران اربعین این برنامه عملیاتی شده است./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر