رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳ معاون وزیر کار: ۳۰ درصد از جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال کشور، تحصیلات متوسطه دوم ندارند شرکت گاز: مصرف گاز در تهران به ۱۱۲ میلیون مترمکعب رسید برزیل به گروه کشور‌های شریک بریکس پیوست شرایط دریافت درگاه پرداخت کارگزاران سکو‌های مبادله رمزارز اعلام شد پیمان پولی میان ایران و روسیه عملیاتی شد

پیشرفت 65 درصدی احداث خط آهن چابهار ـ زاهدان

وزیر راه و شهرسازی امشب در همایش روز جهانی دریانوردی با اشاره به پیشرفت 65 درصدی عملیات تکمیل خط آهن چابهار - زاهدان گفت: منابع لازم برای تأمین تجهیزات بندری از محل تولید داخل و سفارش از خارج کشور تأمین شده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۵ - ۰۴ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 26
کد خبر: ۲۰۵۸۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهرداد بذرپاش امشب در همایش روز جهانی دریانوردی که در مرکز آموزش سازمان بنادر و دریانوردی تهران برگزار شد، اظهار داشت: کارگروه اقتصاد دریا با محوریت معاون اول رئیس جمهور در دولت تشکیل شده است و جلسات به طور منظم در حال برگزاری است.

وی ادامه داد: در توسعه سریع کریدورهای شمال - جنوب برنامه‌ریزی مدونی داریم «ایران راه» شعار اصلی ما در این بخش است باید به سمت تکمیل کریدور شمال - جنوب برویم.

وزیر راه و شهرسازی درباره خط آهن چاربهار اظهار داشت: مسیر چابهار تا زاهدان 65 درصد پیشرفت فیزیکی دارد. همچنین عملیات قطعه زاهدان - بیرجند - یونسی به تازگی با حضور رئیس جمهور آغاز شده است.

بذرپاش با تأکید براینکه اقتصاد چابهار به خطوط ریلی شمال - جنوب در اقتصاد کشور مؤثر خواهد بود، عنوان کرد: تکمیل کریدور ساحلی جنوب کشور ادامه دارد از شلمچه تا گوادر به طول 1850 کیلومتر که 1300 کیلومتر آن به پایان رسیده است و 550 کیلومتر مانده است که در کارگروه اقتصاد دریا مصوب شد این مسیر هرچه سریع‌تر تکمیل‌ شود.

وی افزود: تصمیم بعدی این کارگروه احداث 27 شهرک ساحلی در سواحل جنوبی کشور و در چهار استان جنوبی است؛ تعداد زیادی مسکن در این شهرک‌های جدید ساخته خواهد شد.

وزیر راه و شهرسازی با تأکید براینکه از واگذاری ظرفیت بنادر به بخش خصوصی و عمومی و سرمایه‌گذار خارجی استقبال می‌کنیم، گفت: محور بعدی کارگروه مذکور تکمیل اسلکه‌های رورو ریلی در بنادر خصوص بنادر شمالی کشور است که در این باره می‌توان به بندر امیرآباد اشاره کرد. این بندر متقاضی سرمایه‌گذاری خارجی دارد.

بذرپاش اضافه کرد: تأمین تجهیزات بندری تا پایان دولت رشد خوبی خواهد داشت. منابع لازم تدارک دیده شده است. سفارش‌گذاری در تولیدکننده داخل و خارج انجام شده است. همچنین توسعه سیلوها در بنادر در دستور کار است.

وی افزود: مکانیزه کردن تخلیه و بارگیری کالاها از کشتی‌ها دنبال می‌شود تا سرعت تخلیه و بارگیری افزایش یابد.

وزیر راه و شهرسازی با تأکید براینکه اتصال همه بنادر به خطوط ریلی از سیاست‌های اصلی وزارت راه است، گفت: انعقاد قرارداد بلندمدت بهره‌برداری از بندر چابهار با هندی‌ها به زودی انجام می‌شود. البته بندر چابهار جذابیت بسیاری برای سرمایه‌گذاری دارد و هر کشوری که برای سرمایه‌گذاری در این بندر اعلام آمادگی کند ما طبق مقررات استقبال می‌کنیم.

* ارسال جمع‌بندی قرارداد بلندمدت هندی‌ها در بندر چابهار به معاون حقوقی رئیس جمهور

بنابراین گزارش، در ادامه این مراسم علی‌اکبر صفایی مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی بیان کرد: قرارداد هندی‌ها در بندر چابهار پس از 10 الی 12 سال بلاتکلیفی جمع‌بندی شد. این جمع‌بندی را برای معاون حقوقی رئیس جمهور تا هفته آینده می‌فرستیم و با تأیید این فرایند کار به سرعت پیش خواهد رفت همچنین همین موضوع را هندی‌ها در داخل کشور خود دنبال می‌کنند.

وی تأکید کرد: فرمت قرارداد با طرف هندی در بندر چابهار نهایی شده است و این قرارداد به هر شکل که باشد منافع ایران را تأمین می‌کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر