کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

مسکو: آمریکا درباره مذاکرات صلح با اوکراین دروغ‌گویی می‌کند

سخنگوی وزارت خارجه روسیه ضمن دروغگو توصیف کردن دولت آمریکا، گفت که خود واشنگتن به کی‌یف دستور داده که مذاکرات صلح را قطع کند اما باز هم مسکو را مسئول عدم مذاکرات معرفی می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۲ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 08
کد خبر: ۱۹۸۴۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه شامگاه دوشنبه به ادعای آمریکا درباره عدم مذاکرات صلح با اوکراین واکنش نشان داد.

 

زاخارووا طی بیانیه‌ای تلگرامی گفت که دلیل ادعایی واشنگتن برای انجام نشدن مذاکرات روسیه و اوکراین، یک دروغ است.

 

شامگاه دوشنبه «متیو میلر»‌ سخنگوی وزارت خارجه آمریکا ادعا کرده بود که به دلیل مخالفت روسیه است که مذاکرات صلح با اوکراین قطع شده است.

 

سخنگوی وزارت خارجه روسیه توضیح داد: «دروغگوها همین‌ها هستند! آنها به خوبی می‌دانند که خودشان در آوریل ۲۰۲۲ به زلنسکی گفتند که مذاکرات را کم کند، خود آنها ممنوعیت مذاکرات صلح با روسیه از سوی رژیم کی‌یف در سپتامبر ۲۰۲۲ تصویب کردند، خودشان به مدت یک سال علناً اعلام کردند که اکنون زمان مذاکرات نیست. اما آنها همچنان روسیه را مقصر می‌دانند».

 

بعد از دعوت نشدن روسیه به نشست بین‌المللی با موضوع جنگ اوکراین و راهکارهای پایان صلح‌آمیز در عربستان سعودی، اکنون حضور مسببان بحران کنونی در این نشست مورد انتقاد قرار گرفته است.

 

یک منبع مطلع شامگاه دوشنبه به شبکه «ریانووستی» گفت که اکثریت قریب به اتفاق شرکت‌کنندگان در نشست جده، کشورهایی هستند که خودشان باعث بروز و شروع بحران اوکراین و روسیه شده‌اند.

 

در این گردهمایی دو روزه مشاوران امنیتی از حدود ۳۰ کشور از جمله اوکراین، در جده گرد هم آمدند. دفتر ریاست جمهوری اوکراین با زیاده‌خواهی گفته بود که انتظار دارد این مجمع فرمول صلح کی‌یف را تایید کند./ فارس

ارسال نظر