چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

آمریکا به تروریستی‌بودن حمله شهرک‌نشین صهیونیست علیه جوان فلسطینی اذعان کرد

آمریکا به تروریستی‌بودن حمله شهرک‌نشین صهیونیست علیه جوان فلسطینی اذعان کرد سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، جنایت اخیر شهرک‌نشین رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن جوان فلسطینی را یک اقدام تروریستی خواند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۴ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 08
کد خبر: ۱۹۸۴۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، «متیو میلر» سخنگوی وزارت امور خارجه ایالات متحده در موضعی کم‌سابقه، جنایت اخیر شهرک‌نشین صهیونیست‌ علیه جوان ۱۹ ساله فلسطینی را اقدام تروریستی خواند.

 

طی چند ماه اخیر، جنایات تروریستی و سازمان‌دهی شده شهرک‌نشینان صهیونیست علیه فلسطینی‌ها در کرانه باختری تشدید شده است و در یکی از همین جنایات، «قصی معطان» جوان ۱۹ ساله فلسطینی در روستای «برقه» در روز جمعه گذشته (۴ آگوست) به ضرب گلوله شهرک‌نشینان، به شهادت رسید.

 

وبگاه «نشنال‌نیوز» در این خصوص گزارش کرد، واشنگتن بار دیگر بر موضع اخیر خود درباره شهادت جوان ۱۹ ساله فلسطینی توسط شهرک‌نشین صهیونیست که آن را «تروریستی» خوانده بود، تأکید کرد.

 

«متیو میلر» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در کنفرانس خبری روز گذشته (دوشنبه) خود تأکید کرد که بیانیه دفتر امور خاور نزدیک وزارت خارجه آمریکا، « موضع ما را در مورد حملات تروریستی روشن کرد.آن (بیانیه)، موضع ما درباره خشونت شدید شهرک‌نشین را روشن کرد».

 

میلر همچنین به اعترافات اخیر صهیونیست‌ها درباره این جنایت اشاره کرد و گفت که نماینده ارتش رژیم صهیونیستی نیز به این حمله بعنوان «تروریسم ملی» اشاره کرده است.

 

«دانیل هاگاری» سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی روز دوشنبه هفته جاری 16 مرداد ماه، اذعان کرد که تروریسم یهودی علیه فلسطینی‌ها در کرانه باختری به تشدید مقاومت در برابر نیروهای اشغالگر و شهرک‌نشینان منجر شده است.

 

میلر در کنفرانس خبری خود گفت: «ما به صراحت گفته‌ایم که در تمامی افراط‌گرایی‌های خشونت‌بار، صرفنظر از آن‌که چه کسی عامل باشد، جوابگویی و عدالت باید به طور برابر دنبال شود».

 

بر اساس این گزارش، دفتر امور خاور نزدیک وزارت خارجه آمریکا روز یکشنبه هفته جاری خواستار «جوابگویی و عدالت کامل» برای قاتل معطان شد.

 

میلر در پاسخ به این سؤال که آیا آمریکا اقدامی را در پی این جنایت انجام داده یا خیر، گفت که مقام‌های رژیم صهیونیستی، بازداشت‌هایی را در این خصوص انجام داده و «به دنبال محاکمه عامل (این حمله) هستند. این یک اقدام مناسب است».

 

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در شرایطی از محاکمه مناسب قاتل معطان سخن به میان آورده است که یک دادگاه رژیم صهیونیستی در قدس اشغالی، بازداشت قاتلان شهید قصی معطان در روستای برقه را پنج روز دیگر بدون متهم کردن آن‌ها به قتل یک فلسطینی، تمدید کرده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار