حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود!

کشته‌شدن ۴ تروریست پ ک ک در سوریه

کشته‌شدن ۴ تروریست پ ک ک در سوریه وزارت دفاع ترکیه اعلام کرد که ۴ تروریست پ ک ک را در شمال سوریه کشته است.
تاریخ انتشار: ۰۱:۰۶ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 09
کد خبر: ۱۹۸۶۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت دفاع ترکیه امروز سه شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که نیرو‌های مسلح این کشور در شمال سوریه ۴ نفر از عناصر گروهک تروریستی پ ک ک /‌ی پ گ را از پای درآورده اند.

دربیانیه مذکور آمده است: این عملیات در پی تیراندازی تروریست‌ها به منطقه اجرای عملیات شاخه زیتون و سپر فرات انجام گرفته است.

در اطلاعیه وزارت دفاع ترکیه آمده است: ۴ تروریست پ ک ک /‌ی پ گ که به منطقه اجرای عملیات شاخه زیتون و سپر فرات آتش گشوده بودند، با اجرای عملیاتی موفق توسط نیرو‌های مسلح ترکیه از پای درآمدند.

وزارت دفاع ترکیه همچنین بر ادامه مبارزه قاطع با گروهک‌های تروریستی تا نابودی آخرین عنصر تروریستی تاکید کرد.

ارتش ترکیه ۹ اکتبر ۲۰۱۹ با مشارکت نیرو‌های مسلح تحت حمایت خود در شمال سوریه، عملیاتی را با عنوان چشمه صلح در شرق رودخانه فرات آغاز کرد و طی آن توانست کنترل ۲ شهر تل ابیض و رأس العین را به دست بگیرد.

این در حالیست که ترکیه در سال‌های اخیر به بهانه مبارزه با تروریست‌های پ ک ک، بر خلاف منشور ملل متحد در لزوم عدم نقض تمامیت ارضی یک کشور مستقل، بدون کسب مجوز از دمشق و بغداد بار‌ها به خاک عراق و سوریه تجاوز کرده است؛ اقدامی که اعتراض این دو کشور را نیز به همراه داشته است. / آناتولی

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار