پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه

تاکید اردوغان بر ادامه تلاش برای تمدید توافق غلات

تاکید اردوغان بر ادامه تلاش برای تمدید توافق غلات رئیس جمهور ترکیه روز سه‌شنبه گفت که تمدید توافق غلات به پایبندی کشورهای غربی به تعهداتشان وابسته است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۱ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 09
کد خبر: ۱۹۸۶۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه روز سه‌شنبه گفت که آنکارا به تماس‌های خود برای از سرگرفته شدن «توافق غلات» میان روسیه و اوکراین ادامه خواهد داد.

 

وی که این سخنان را در جریان کنفرانسی با حضور سفرای ترکیه مطرح می‌کرد، افزود: «به تماس‌های خود با هدف از سرگیری توافق غلات که از 17 جولای به حالت تعلیق در آمده ادامه می‌دهیم و حل موضوع صادرات غلات به پایبندی غرب به تعهداتش وابسته است».

 

رئیس جمهور ترکیه گفت: «تامین غلات مورد نیاز کشورهای آفریقایی موضوع حساسی برای آقای پوتین و همچنین برای ماست و مطمئن هستم که زمینه مشترکی با پوتین در این زمینه (تمدید توافق غلات) خواهیم یافت».

 

به‌رغم تلاش‌های صورت گرفته از سوی سازمان ملل و ترکیه، توافق غلات که سال گذشته میان روسیه و اوکراین برای صادرات غلات اوکراین از طریق دریای سیاه به بازارهای جهانی امضا شده بود ۱۷ ژوئیه (۲۶ تیر) به پایان رسید و خبری از تمدید آن نیست. کشورهای غربی روسیه را به ایجاد بحران و ناامنی غذایی در بحبوحه جنگ متهم می‌کنند. روسیه با رد این اتهامات می‌گوید بلافاصله پس از برآورده شدن خواسته‌هایش ذیل این توافقنامه، به آن باز خواهد گشت.

 

«ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه اخیرا در نشستی گفت که مسکو می‌تواند عرضه غلات اوکراین به آفریقا را جایگزین کند و اعلام کرد روسیه در چند ماه آینده غلات را به صورت رایگان به ۶ کشور آفریقایی ارسال خواهد کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار