اعلام آمادگی مجدد روسیه برای میانجی‌گری در مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا نتانیاهو: از توافق هسته‌ای با ایران استقبال می‌کنیم هشدار عراقچی درباره «اشتباه بزرگ» اروپا اتهام‌زنی ترامپ به آفریقای جنوبی در کاخ سفید سخنگوی وزارت خارجه: دور پنجم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا روز جمعه در رم برگزار می‌شود ادعای رژیم اسراییل درباره ترور فرمانده رضوان در جنوب لبنان ایران: کمک‌ها و بازسازی در سوریه نباید سیاسی‌سازی شود واکنش جمهوری آذربایجان به اعدام عامل حمله به سفارت این کشور بازداشت ۱۷ شهروند سعودی به اتهام انتقال زائران غیرمجاز روبیو: توافق قابل‌قبول با ایران یعنی عدم غنی‌سازی اورانیوم باکو: تعمیق روابط با تهران الزامی است العربیه: مذاکرات ایران و آمریکا روز جمعه در رم از سر گرفته می‌شود سالیوان: دولت ترامپ فرصت توافق با ایران را از دست ندهد عراقچی: کشور‌های منطقه نیازمند ایجاد نظم نوین منطقه‌ای هستند هشدار خلبان سابق اسراییل درباره افزایش تعداد مخالفان خدمت نظامی

زمان دیدار پوتین و اردوغان

رسانه‌ها پایان ماه جاری یا ماه آتی میلادی را زمان دیدار رؤسای جمهور روسیه و ترکیه اعلام کردند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۹ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 13
کد خبر: ۱۹۹۱۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک منبع آگاه در دولت اردوغان امروز شنبه اعلام کرد: تاریخ و مکان دیدار آتی اردوغان و پوتین (رؤسای جمهور ترکیه و روسیه) مورد بحث است و آنکارا امیدوار است این دیدار را در ماه جاری برگزار کند.

از سوی دیگر، خبرگزاری تاس به نقل از هابر تُرک اعلام کرد که دیدار ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه و رجب طیب اردوغان همتای ترکیه‌ای وی ممکن است در پایان ماه جاری یا اوایل ماه آتی (سپتامبر) برگزار شود.

این رسانه اضافه کرد که در نشست آتی رؤسای جمهور دو کشور به چندین موضوع پرداخته خواهد شد که مهمترین آن‌ها توافق گذرگاه غلات است.

این در حالیست که در این رسانه به تاریخ مشخص و دقیقی برای این دیدار اشاره نشده است.

از سوی دیگر، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه جمعه ۱۳ مرداد ماه اعلام کرد که مشتاقانه منتظر سفر ولادیمیر پوتین همتای روس خود به ترکیه است.

رئیس جمهور ترکیه پس از نماز جمعه استانبول به خبرنگاران در این خصوص گفت: تاریخ این دیدار به صورت دقیقی هنوز مشخص نیست؛ اما وزیر امور خارجه، رئیس سازمان اطلاعات، همگی در حال مذاکره هستند. در چارچوب این مذاکرات، من فکر می‌کنم که این دیدار در ماه آگوست انجام شود.

رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه چندی پیش در گفتگوی تلفنی با ولادیمیر پوتین همتای روس خود بر اهمیت توافق غلات تاکید کرده بود.

وی گفته بود که توقف طولانی مدت انتقال غلات به نفع احدی نیست و بزرگترین ضرر آن متوجه کشور‌های نیازمند به غلات و کم درآمد است.

همچنین سران روسیه و ترکیه درباره انجام سفر رئیس جمهور روسیه به ترکیه توافق کرده بودند. / اسپوتنیک

ارسال نظر