لاپید: نژادپرستی سیاست رسمی اسرائیل است-راهبرد معاصر
۱۹۰۵ نظامی سوری از عراق به کشورشان تحویل داده شدند اردوغان: از ثبات سوریه و حاکمیت آن بر سرزمین‌های خود حمایت می‌کنیم اسپوتنیک: عراق روند بازگرداندن ۲۰۰۰ سرباز سوری را از امروز آغاز می‌کند پوتین: روسیه ۴ هزار نیروی ایرانی را از سوریه به تهران منتقل کرد / هنوز بشار اسد را پس از آمدن به مسکو ندیده‌ام پزشکیان در نشست دی هشت: کشور‌های اسلامی با همگرایی مقابل جنایات رژیم صهیونیستی بایستند مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات وزیر کابینه صهیونیستی: فعلا در سوریه می‌مانیم المیادین از وقوع یک انفجار بسیار مهیب در جنوب لبنان خبر داد عراقچی: امیدواریم سران دی۸ پیام محکمی درباره توقف جنایات اسرائیل به جهان بدهند «تروداویه» و «ستاریه ترنی» توسط ارتش روسیه آزاد شدند سارکوزی به یک سال زندان محکوم شد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران

لاپید: نژادپرستی سیاست رسمی اسرائیل است

نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی به سیاست‌های نژادپرستانه این رژیم و عملکرد ضعیف کابینه بنیامین نتانیاهو اذعان کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۶ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 09
کد خبر: ۱۹۸۶۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، «یائیر لاپید» نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی و رئیس مخالفان در این رژیم با انتقاد از اقدامات وزیر دارایی تل آویو اذعان کرد که نژادپرستی تبدیل به سیاست رسمی رژیم صهیونیستی شده است.

 

وی به اقدام وزیر دارایی رژیم صهیونیستی در توقف حمایت مالی تل آویو از تشکیلات خودگردان فلسطین اشاره کرد و گفت: از عملکرد این کابینه خجالت می کشم.

 

لاپید به حملات شهرک نشینان صهیونیست علیه فلسطینی‌ها نیز اشاره و بیان کرد: تنها میراثی که از نتانیاهو باقی می‌ماند اقدامات وی در نهادینه کردن تندروی است.

 

سیاست‌های کنونی کابینه نتانیاهو به ویژه تصویب اصلاحات قضائی در پارلمان رژیم صهیونیستی باعث شده موجی از اعتراضات در سراسر اراضی اشغالی به راه بیافتد. «تامیر باردو» رئیس سابق سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی پیشتر در سخنانی تصریح کرد که پس از امضای توافقنامه‌های ائتلافی بین احزاب حاضر در دولت راست افراطی، همزمان با مطرح شدن لایحه اصلاحات قضائی به این نتیجه رسیده است که اسرائیل به پایان راه و نابودی نزدیک شده است.

 

همچنین در حالی که بحران داخلی در اراضی اشغالی به دنبال تصویب لایحه اصلاحات قضائی ارائه شده از سوی کابینه نتانیاهو هر روز بیش از گذشته تشدید می‌شود، ۱۹ افسر و ژنرال دیگر به موج اعتراضات علیه این اصلاحات پیوستند.

 

سایت عبری زبان واللا گزارش داد که ۱۹ تن از رؤسای سابق نهادهای نظامی و جاسوسی رژیم صهیونیستی یک کیفرخواست علیه قانون لغو برهان معقولیت ارائه داده‌اند چرا که معتقدند این قانون می‌تواند نظامیان سابق ارتش رژیم صهیونیستی را در معرض بازداشت و محاکمه در دادگاه لاهه قرار دهد.

 

این در حالیست که برخی از احزاب راستگرای افراطی عضو ائتلاف نتانیاهو تهدید کردند در صورت عدم تصویب قانون خدمت نظامی از ائتلاف حاکم خارج شده و زمینه را برای انحلال آن فراهم می‌کنند./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار