غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

اذعان فرمانده نیروی هوایی ارتش صهیونیستها به آسیب داخلی در نظامیان

فرمانده نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی با اشاره به ناآرامی‌ها بر سر اصلاحات قضایی نتانیاهو تاکید کرد که انسجام ارتش بسیار آسیب دیده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۶ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 12
کد خبر: ۱۹۸۹۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، سرلشکر «تومر بار»، از مقامات ارشد نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی با توجه به برنامه نتانیاهو برای تغییر قوانین قضائی هشدار داد که اگرچه در حال حاضر، ارتش اسرائیل برای جنگ آماده است، اما آسیب به یگان‌ها با گذشت زمان عمیق‌تر و عمیق‌تر می‌شود.

 

فرمانده ارشد نیرو هوایی ارتش رژیم اسرائیل روز جمعه گفت در میان ناآرامی‌های داخلی و امتناع نیروهای ذخیره ارتش از خدمت در اعتراض به برنامه نتانیاهو برای تغییر قوانین قضائی، انسجام نیروی هوایی اسرائیل به شدت آسیب دیده است.

 

سرلشکر تومر بار طی گفتگو با افسران و خلبانان اذعان کرد: «خسارات شخصی به صلاحیت ارتش اسرائیل، عمدتاً در نیروی هوایی وارد شده است.»

 

بار ادعا کرد که گفت‌وگوهایی با افسران و خلبانانی که پایان یا تعلیق خدمت نظامی خود را اعلام کرده‌اند در حال انجام است.

 

هفته گذشته نیز سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی از محکومیت یک نظامی صهیونیست به دلیل سرقت هزاران فشنگ از پایگاه‌های نظامی ارتش این رژیم و فروش آنها خبر داده بود. سخنگوی ارتش افزود که یک نظامی دیگر نیز به اتهام دادن اطلاعات درباره پایگاه نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در بلندی‌های اشغالی جولان سوریه به یک غیرنظامی صهیونیست محکوم شده است.

 

این نخستین باری نیست که از پایگاه‌های نظامی ارتش رژیم صهیونیستی سرقت می‌شود به طوری که چندی قبل نیز سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی از سرقت سلاح و ۲۶ هزار گلوله از یکی از انبارهای ارتش در جنوب اراضی اشغالی خبر داده بود.

 

چند ماه قبل نیز رسانه‌های عبری زبان از وقوع سرقت در یک پایگاه نظامی و دزدیده شدن ۳۰ هزار سلاح در نزدیکی شهر «بئرالسبع» خبر داده بودند.

 

یک مسئول نظامی در آن زمان نسبت به ورود عاملان این سرقت به پایگاه ارتش رژیم صهیونیستی بدون آنکه کسی متوجه شود، ابراز نگرانی کرده بود.

 

این در حالیست که پیشتر روزنامه عبری زبان «اسرائیل هیوم» فاش کرده بود که ارتش رژیم صهیونیستی با یک بحران جدید روبه‌رو است. نظامیان رژیم صهیونیستی از کمبود تجهیزات نظامی به ویژه جلیقه‌های ضدگلوله رنج می‌برند.

 

بر اساس این گزارش، نظامیان صهیونیستی که این روزها در کرانه باختری حضور دارند اعلام کرده‌اند که بارها بدون جلیقه‌های محافظ به میدان نبرد اعزام شده‌اند چرا که ارتش رژیم صهیونیستی به شدت با کمبود این جلیقه‌ها روبه‌رو است.

 

در این گزارش آمده است که با وجود اینکه ارائه جلیقه‌های محافظ و ضدگلوله به نظامیان صهیونیستی که در یگان‌های ویژه و زرهی و چتربازی حضور دارند یک اولویت بسیار مهم به شمار می‌رود اما به نظر می‌رسد این نظامیان در جریان جنگ و نبرد واقعی نیز چنین جلیقه‌هایی در اختیار نداشته‌اند.

 

چند هفته پیش نیز شبکه عبری زبان کان گزارش داده بود که تعدادی از سلاح‌های نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی در جریان یک مانور نظامی در نزدیکی پایگاه «تسئیلیم» به سرقت رفته است./ مهر

ارسال نظر