کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

نادر یاراحمدی رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور شد

وزیر کشور ضمن انتصاب نادر یاراحمدی به سمت مشاور وزیر و رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی، وی را مامور تشکیل سریع‌تر «سازمان ملی مهاجرت» کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۲ - ۰۲ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 23
کد خبر: ۲۵۸۱۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر کشور ضمن انتصاب نادر یاراحمدی به سمت مشاور وزیر و رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی، وی را مامور تشکیل سریع‌تر «سازمان ملی مهاجرت» کرد.

در مراسمی با حضور وزیر کشور و معاونان این وزارتخانه، نادر یار احمدی مشاور وزیر و رئیس جدید مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی معارفه و عبدالله مبینی رئیس سابق این مرکز تکریم شدند.

وزیر کشور در این مراسم با اشاره به اهمیت تشکیل «سازمان ملی مهاجرت» طبق قانون هفتم توسعه گفت: این مهم جزو مطالبات مستمر نمایندگان مجلس نیز بوده است و ضرورت دارد با کمک سایر بخش‌ها در این امر تسریع شود.

مومنی ادامه داد: باید برای شناسایی و ساماندهی اتباع خارجی، طرد اتباع غیر مجاز و تشکیل منظم جلسات کمیسیون ساماندهی اتباع خارجی، اهتمام ویژه شود.

وزیر کشور افزود: پدیده‌های اجتماعی تک‌مولفه‌ای نیست، بلکه باید نگاه جامع الاطرافی به موضوع اتباع داشته باشیم و شاهد یکپارچگی اقدامات در این زمینه باشیم.

رییس شورای امنیت کشور بر جلوگیری از ورود غیر قانونی اتباع تاکید و تصریح کرد: انسداد مرز‌ها حتما انجام خواهد شد، اما این به معنی نادیده گرفتن سایر برنامه‌ها در این حوزه نیست.

وزیر کشور افزایش تعداد اتباع نسبت به ظرفیت‌های کشور را باعث نگرانی دانست و گفت: البته مواجهه ما با این موضوع حساس، باید متعادل باشد و فعالیت‌های ما نباید به مهاجرستیزی منجر شود.

در این مراسم مبینی گزارشی از اقدامات خود ارائه و یار احمدی نیز به بیان برخی اولویت‌های کاری خود بر اساس مفاد حکم خود پرداخت.

مومنی ضمن اعطای حکم انتصاب یار احمدی، از زحمات و تلاش‌های عبدالله مبینی در دوره تصدی این مسئولیت قدردانی کرد. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر