تردد نفتکش‌ها از تنگه هرمز متوقف شد / جزئیات گزارش شرکت‌های معتبر رصد ترافیک دریایی ارتش اسرائیل در حال پیشروی به مناطق روستایی درعا و قنیطره است درخواست سناتور‌های آمریکایی برای انتشار تحقیقات حمله به مدرسه میناب واکنش نخست وزیر پاکستان به تحولات یمن و حمله عربستان به فرودگاه صنعا اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت

تداوم همکاری‌های نظامی عراق و آمریکا

تداوم همکاری‌های نظامی عراق و آمریکا وزرای دفاع عراق و آمریکا طی نشستی تاکید کردند همکاری‌های نظامی دو جانبه باید ادامه داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۰ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 09
کد خبر: ۱۹۸۶۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، «ثابت العباسی» وزیر دفاع عراق با هیاتی از همراهان خود طی هفته جاری به آمریکا سفر کرد. او در این سفر با همتای آمریکایی خود دیدار کرده و دو طرف خواستار ادامه داشتن همکاری‌های نظامی در همه عرصه‌ها شدند.

 

براساس گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، در بیانیه مشترک امنیتی عراق و آمریکا که بامداد امروز (چهارشنبه ۹ اوت) منتشر شد، آمده است: هیئت‌های عراقی و آمریکایی بار دیگر بر پایبندی خود به توسعه توانایی امنیتی و دفاعی عراق و تعمیق همکاری امنیتی در مجموعه کاملی از مسائل برای تقویت منافع مشترک در امنیت و حاکمیت عراق و ثبات منطقه تأکید کردند.

 

این بیانیه تأکید کرده که گفتگو‌های همکاری امنیتی مشترک نشان‌دهنده پختگی شراکت راهبردی دو کشور بر اساس مذاکرات دوجانبه سابق از جمله گفت‌وگوی راهبردی آمریکا و عراق در ژوئیه ۲۰۲۱ و کمیته عالی هماهنگی دو کشور در فوریه ۲۰۲۳ است.

 

در این بیانیه آمده که اقدامات جاری برای تقویت توان نهاد‌های امنیتی عراق با کمک‌های نظامی آمریکا و برنامه همکاری امنیتی از جمله تأمین مالی نظامی خارجی و فروش سلاح و همچنین فرصت‌های آموزشی برای نظامیان عراقی و افزایش مشارکت عراق در رزمایش‌های نظامی زیر نظر فرماندهی مرکزی آمریکا از دیگر موضوعات مورد بحث در این مذاکرات بود.

 

وزیر دفاع آمریکا در این نشست اهمیت این گفتگو‌ها در ارتقای شراکت امنیتی پایدار میان این کشور و عراق را که مبتنی بر مذاکرات استراتژیک در ژوئیه ۲۰۲۱ است، ستود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار