لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم

حمله موشکی یمن به اتاق عملیات مشترک ائتلاف سعودی

یگان موشکی ارتش و کمیته های مردمی یمن با یک فروند موشک بالستیک میان برد ، اتاق عملیات مشترک ائتلاف سعودی را در منطقه «صامطه» در جیزان در جنوب عربستان سعودی هدف قرار داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۴ - ۳۱ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 22
کد خبر: ۱۹۸۸۰

به گزارش راهبرد معاصر ، سخنگوی نیروهای مسلح یمن خبر داد یگان موشکی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن یک فروند موشک بالستیک میان‌بُرد را به اتاق عملیات مشترک دشمن سعودی در منطقه «صامطه» جیزان شلیک کرد که با دقت بالا به هدف خود اصابت کرد.

 

به گزارش وبگاه خبری المسیره، این مقام نظامی یمن تاکید کرد در حمله مذکور شمار زیادی از نظامیان و مزدوران سعودی از جمله چند فرمانده آنها کشته یا زخمی شدند.

 

سخنگوی نیروهای مسلح یمن گفت: حمله به اتاق عملیات مشترک متجاوزان پس از یک عملیات اطلاعاتی مربوط به این عملیات در مرز صورت گرفت.

 

توپخانه ارتش و کمیته‌های مردمی یمن همچنین روز چهارشنبه محل تجمع مزدوران ارتش عربستان در شرق الخوبه و شرق الدود در جیزان را هدف گرفته و شماری کشته یا زخمی در صفوف آنها بر جای گذاشت.

 

یک تانک آبرامز ارتش سعودی هم در یک حمله راکتی به سایت العمود در الخوبه جیزان از کار افتاد.

 

در جبهه مرزی دیگر جنگ یمن، رزمندگان ارتش یمن همچنین یک فروند موشک زلزال ۱ به محل تجمع مزدوران ارتش عربستان در گذرگاه علب در عسیر شلیک کردند که چندین زخمی برجای گذاشت.

 

شماری از مزدوران سعودی هم بر اثر انفجار خودروهای آن بر اثر انفجار یک بمب دستی کاشته در «مجازه» زخمی شدند.

در نجران هم تلاش مزدوران ارتش عربستان در السدیس ناکام گذاشته شده و شماری کشته و زخمی بر اثر انفجار دو بمب دستی برجای گذاشت.

 

در منطقه الربعه هم شماری از مزدوران ارتش عربستان در کمین یگان مهندسی ارتش و کمیته های مردمی یمن کشته یا زخمی شدند.

 

در استان حجه رزمندگان یمنی یک فروند موشک زلزال ۱ به پادگان تازه تاسیس مزدوران سعودی در غرب جبل النار شلیک کردند. در منطقه حیران این استان هم شماری مزدور سعودی در کمین یگان مهندسی یمن کشته یا زخمی شدند.

منبع:فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار