دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

واشنگتن ساقط شدن پهپاد آمریکایی بر فراز یمن را تایید کرد

دو مقام آمریکایی ضمن تایید خبر سرنگونی پهپاد این کشور در آسمان یمن، گفتند این هواپیمای بدون سرنشین با استفاده از موشک زمین به هوای نیروهای یمنی هدف قرار گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۹ - ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 21
کد خبر: ۱۹۸۴۹

به گزارش راهبرد معاصر ،‌ مقام‌های آمریکایی امروز (چهارشنبه)‌ سرنگونی یک فروند هواپیمای بدون سرنشین این کشور بر فراز یمن را تایید کردند.

دو مقام دولتی ایالات متحده به خبرگزاری «رویترز» گفتند که یک پهپاد نظامی آمریکایی مدل «MQ-9» صبح امروز در آسمان یمن هدف قرار داده شد.

 

طبق گفته‌های یکی از این مقام‌ها، بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد این هواپیمای بدون سرنشین با استفاده از یک موشک زمین به هوای نیروهای یمنی ساقط شده است.

بامداد امروز بود که پدافند هوایی انصارالله یمن یک فروند پهپاد ائتلاف متجاوز سعودی از نوع «MQ-9»، ساخت آمریکا را در استان «ذمار» سرنگون کرد.

 

سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن در این باره توضیح داد، موشکی که این پهپاد ساخت آمریکا را ساقط کرد در داخل یمن تولید شده و به زودی در یک کنفرانس خبری از آن رونمایی خواهد شد.

 

این واقعه یک بار دیگر هم در تاریخ هفدهم خرداد تکرار شده بود، زمانی که پدافند هوایی ارتش یمن هواپیمای بدون سرنشین آمریکایی با مدل مشابه (MQ-9) متعلق به ائتلاف سعودی را که در حال پرواز بر فراز منطقه شهرستان «الدریهمی» واقع در استان الحدیده بود، منهدم کرد.

 

یمن از سال ۲۰۱۵ (فروردین ۹۴) و آغاز حملات ائتلاف عربی به سرکردگی عربستان و امارات، وضع بحرانی و فاجعه آمیزی دارد؛ حملات بی امانی که در جریان آن ده‌ها هزار غیر نظامی کشته و صدها هزار تن دیگر از جمله کودکان زخمی و آواره شده‌اند.

منبع : فارس

ارسال نظر