قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

ارسال کارت بلیت رایگان مترو به نشانی دانش‌آموزان

مدیرکل حمل و نقل عمومی شهرداری تهران گفت: کارت بلیت‌های رایگان دانش آموزان و دانشجویان از اول تا پایان مهرماه قابل استفاده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۳ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 11
کد خبر: ۱۹۸۹۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهدی گلشنی با اشاره به برنامه ریزی‌ها برای کنترل ترافیک مهر، گفت: ستاد استقبال از بازگشایی مدارس هر ساله از شهریور ماه آغاز می‌شد، اما به جهت اجرایی‌تر کردن مصوبات کمیته‌های تخصصی این ستاد از ابتدای مرداد ماه سال جاری فعالیت این ستاد آغاز شده است.

 

وی ادامه داد: در کمیته حمل و نقل تخصصی کنترل ترافیک، معاونت حمل و نقل و ترافیک مسئول این کمیته است و عمده‌ترین مسئله‌ای که پیش گرفته در بحث شناورسازی است. در خصوص شناورسازی، هیئت وزیران در ۲۸ اسفند ماه ۱۴۰۱ ابلاغیه‌ای به دستگاه‌ها داشته و آن‌ها را مکلف کرده که در سال ۱۴۰۲ شناورسازی ساعات را اجباری نمایند. برخی از دستگاه‌ها هنوز اقدامی برای آن انجام ندادند.

 

مدیرکل حمل و نقل عمومی و امور مناطق معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران خاطرنشان کرد: از ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور که بحث ساعات کار برای بهینه سازی سوخت اتفاق افتاده بود، از ۱۵ شهریور نیز می‌بایست مصوبه هیئت وزیران جاری باشد و روند ساعت کاری ادارات اجرایی شود. در واحد‌های ستادی از ساعت ۷ تا ۹ صبح است. مقاطع متوسطه آموزشی از ۷.۵ صبح، مقاطع ابتدایی و آموزش عالی از ۸ صبح شروع به کار می‌کنند. همچنین به دنبال آن هستیم ساعات شروع دانشگاه‌ها را به ۸:۳۰ صبح تغییر داده و یک هفته تا ۱۰ روز اول را به صورت مجازی برگزار کنیم.

 

گلشنی گفت: به جز مواد پروتئینی و مواد لبنیات که باید در ساعات ابتدایی صبح توزیع شود، هماهنگ شده سایر کالا‌ها در ساعات غیر پیک توزیع شوند. تلاش‌ها بر این است که حدود ۲ میلیون سفری که در ساعات پیک صبحگاهی داریم که ۶۲ درصد آن‌ها شغلی و ۲۸ درصد آن‌ها تحصیلی است را بتوان مدیریت ترافیک کرد.

وی پیرامون حمل و نقل رایگان برای دانش آموزان و دانشجویان گفت: کارت بلیت مربوطه برای این گروه پیش بینی شده که تا ۳۱ شهریور در دفاتر خدمات الکترونیک باید حاضر شوند. کارت‌ها به نشانی که دانش آموز اعلام کرده فرستاده می‌شود و دانش آموزان و دانشجویان می‌توانند از اول تا پایان مهرماه از آن استفاده نمایند.

ارسال نظر
آخرین اخبار