اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم

مذاکرات ترکیه و روسیه درباره زمان و مکان دیدار پوتین-اردوغان

یک منبع مطلع در دولت ترکیه می‌گوید که نمایندگان آنکارا و مسکو در حال رایزنی درباره تاریخ و مکان برگزاری دیدار پوتین و اردوغان هستند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۹ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 13
کد خبر: ۱۹۹۱۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، بعد از توافق تلفنی «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور فدراسیون روسیه برای دیدار با «رجب طیب اردوغان» همتای ترکیه‌ای خود، اکنون از مذاکرات آنکارا و مسکو درباره نحوه برگزاری این دیدار خبر می‌رسد.

 

یک منبع مطلع در دولت ترکیه شامگاه شنبه به شبکه «ریانووستی» گفت که نمایندگان آنکارا و مسکو در حال رایزنی درباره تاریخ و مکان برگزاری دیدار پوتین و اردوغان هستند.

 

این منبع که خواست نام یا سمتش فاش نشود، توضیح داد که زمان و مکان دیدار دوجانبه رؤسای جمهور ترکیه و روسیه هنوز مورد بحث است ولی آنکارا روی برگزاری این دیدار در ماه جاری (آگوست) حساب می‌کند.

 

وی در پاسخ به سوال ریانووستی برای اظهار نظر در مورد گزارش‌های رسانه‌ای درباره تاریخ دیدار پوتین و اردوغان اظهار داشت: «تاکنون در مرحله بحث، جزئیات خاصی حاصل نشده است. به محض مشخص شدن هر نتیجه‌ای، اطلاع‌رسانی عمومی می‌شود».

 

به گفته وی، همانطور که رئیس جمهور ترکیه پیشتر گفته بود، آنکارا انتظار دارد که گفتگوها با پوتین و هیأت روسی در همین ماه آگوست برگزار شود.

 

پیش از این نیز منابع مطلع در آنکارا گفته بودند که دولت ترکیه در حال مذاکره با غرب جهت گرفتن ضمانت‌هایی برای اجرای بخش مربوط به روسیه در توافق صادرات غلات و امکان تمدید دوباره آن است.

 

توافق صادرات غلات از دریای سیاه، که توسط نمایندگان روسیه، ترکیه، اوکراین و سازمان ملل در تاریخ ۲۲ جولای ۲۰۲۲ امضا شد، شامل صادرات غلات، مواد غذایی و کود اوکراین از طریق سه بندر این کشور در سواحل دریای سیاه است. این توافق در ۲۲ جولای امسال در پی موافقت نکردن روسیه با تمدید آن، فسخ گردید.

 

روسیه و اوکراین مجموعا نزدیک به یک سوم عرضه جهانی گندم را تشکیل می‌دهند. اوکراین همچنین صادرکننده عمده ذرت، جو، روغن آفتابگردان و روغن کلزا است. به گفته سازمان ملل ۳۶ کشور جهان بیش از نیمی از نیاز گندم خود را از طریق اوکراین و روسیه تامین می‌کنند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار