لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم

اسپوتنیک: «خان شیخون» تحت کنترل کامل ارتش سوریه قرار گرفت

خبرگزاری «اسپوتنیک» به نقل از یک منبع نظامی اعلام کرد که ارتش سوره کنترل شهرک راهبردی خان شیخون در ریف جنوبی ادلب را به طور کامل در دست گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۷ - ۳۱ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 22
کد خبر: ۱۹۹۱۶

به گزارش راهبرد معاصر ، یک منبع میدانی سوریه روز پنجشنبه به وبگاه خبری «اسپوتنیک» گفت که ارتش سوریه کنترل شهر «خان شیخون» در ریف جنوبی ادلب را به دست گرفت و عملیات پاکسازی و مین زدایی آنجا را آغاز کرد.

 

این منبع گفت: «امروز صبح ، ارتش سوریه کنترل شهر خان شیخون را به طور کامل به دست گرفت و هم اکنون در حال انجام عملیات پاکسازی و خنثی سازی کردن مین‌های کاشته شده توسط تروریست‌ها است.»

 

به گفته این منبع، با تسلط ارتش سوریه بر خان شیخون، مناطق کفر زتا، اللطامنه، مورک و لطمین در ریف شمالی حماه هم به طور ضمنی در کنترل ارتش سوریه است.

 

عملیات در جنوب استان ادلب و شمال استان حماه که دروازه ورود به عملیات وسیع آزادسازی «ادلب» (آخرین استان تحت اشغال تروریست‌ها) محسوب می‌شود، از اردیبهشت ماه آغاز شده است. در این میان دو مرحله اعلام آتش‌بس با کارشکنی تروریست‌های جبهة النصره همراه شده و دور جدید حملات پس از سیزدهمین نشست آستانه در دهم مرداد آغاز شده است.

 

این شهرک با توجه به اینکه مشرف بر مسیرهای اصلی و حیاتی است، اهمیت زیادی دارد. این مسیرها باعث شده که خان شیخون، حلقه وصل بین ریف‌های شرقی، غربی و شمالی بر ادلب باشد.

 

آزادسازی خان شیخون، گام نخست برای بازگشایی مسیر بین پایتخت اقتصادی سوریه (حلب) با پایتخت سیاسی این کشور (دمشق) است. اما از نظر نظامی، باعث خواهد شد که ارتش سوریه به راحتی بتواند به سمت شمال یعنی «کفرسجنة» و «معرة النعمان» پیشروی کند؛ منطقه‌ای که حلقه وصل مسیرهای بین‌المللی سوریه به سمت شمال، جنوب، شرق و غرب است.

 

همچنین تسلط ارتش سوریه بر خان شیخون به معنای تسلط کامل بر منطقه‌ای به وسعت صدها کیلومتر مربع از ریف شمالی حماه از جمله منطقه موسوم به «مثلث مرگ» است؛ مثلثی که شهرکهای «الزکاة»، «اللطامنة» و «کفرزیتا» را به هم وصل می‌کند و با آزادی الزکاه، یک ضلع آن آزاد شد.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار