گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

اسپوتنیک: «خان شیخون» تحت کنترل کامل ارتش سوریه قرار گرفت

خبرگزاری «اسپوتنیک» به نقل از یک منبع نظامی اعلام کرد که ارتش سوره کنترل شهرک راهبردی خان شیخون در ریف جنوبی ادلب را به طور کامل در دست گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۷ - ۳۱ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 22
کد خبر: ۱۹۹۱۶

به گزارش راهبرد معاصر ، یک منبع میدانی سوریه روز پنجشنبه به وبگاه خبری «اسپوتنیک» گفت که ارتش سوریه کنترل شهر «خان شیخون» در ریف جنوبی ادلب را به دست گرفت و عملیات پاکسازی و مین زدایی آنجا را آغاز کرد.

 

این منبع گفت: «امروز صبح ، ارتش سوریه کنترل شهر خان شیخون را به طور کامل به دست گرفت و هم اکنون در حال انجام عملیات پاکسازی و خنثی سازی کردن مین‌های کاشته شده توسط تروریست‌ها است.»

 

به گفته این منبع، با تسلط ارتش سوریه بر خان شیخون، مناطق کفر زتا، اللطامنه، مورک و لطمین در ریف شمالی حماه هم به طور ضمنی در کنترل ارتش سوریه است.

 

عملیات در جنوب استان ادلب و شمال استان حماه که دروازه ورود به عملیات وسیع آزادسازی «ادلب» (آخرین استان تحت اشغال تروریست‌ها) محسوب می‌شود، از اردیبهشت ماه آغاز شده است. در این میان دو مرحله اعلام آتش‌بس با کارشکنی تروریست‌های جبهة النصره همراه شده و دور جدید حملات پس از سیزدهمین نشست آستانه در دهم مرداد آغاز شده است.

 

این شهرک با توجه به اینکه مشرف بر مسیرهای اصلی و حیاتی است، اهمیت زیادی دارد. این مسیرها باعث شده که خان شیخون، حلقه وصل بین ریف‌های شرقی، غربی و شمالی بر ادلب باشد.

 

آزادسازی خان شیخون، گام نخست برای بازگشایی مسیر بین پایتخت اقتصادی سوریه (حلب) با پایتخت سیاسی این کشور (دمشق) است. اما از نظر نظامی، باعث خواهد شد که ارتش سوریه به راحتی بتواند به سمت شمال یعنی «کفرسجنة» و «معرة النعمان» پیشروی کند؛ منطقه‌ای که حلقه وصل مسیرهای بین‌المللی سوریه به سمت شمال، جنوب، شرق و غرب است.

 

همچنین تسلط ارتش سوریه بر خان شیخون به معنای تسلط کامل بر منطقه‌ای به وسعت صدها کیلومتر مربع از ریف شمالی حماه از جمله منطقه موسوم به «مثلث مرگ» است؛ مثلثی که شهرکهای «الزکاة»، «اللطامنة» و «کفرزیتا» را به هم وصل می‌کند و با آزادی الزکاه، یک ضلع آن آزاد شد.

منبع : فارس

ارسال نظر