وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد

جزئیات ممنوعیت واردات جوجه یک روزه و تخم مرغ نطفه‌دار

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس در باره جلسه اعضای این کمیسیون با مسئولان جهاد کشاورزی گفت: در این جلسه مقرر شد واردات جوجه یک روزه و تخم مرغ نطفه‌دار ممنوع شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۲ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 13
کد خبر: ۱۹۹۲۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، محمدجواد عسکری رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در تشریح نشست کمیسیون در زمینه تامین نهاده‌های دامی با حضور مسئولین مربوطه، گفت: مقرر شد بانک مرکزی و معاونت بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی در زمینه تامین ارز مورد نیاز واردات نهاده های دامی را هرچه سریع‌تر تامین کنند.

 

نماینده مردم داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با توجه به اینکه جوجه یک روزه در کشور تولید می‌شود، مقرر شد واردات جوجه یک روزه و تخم مرغ نطفه دار تحت هر شرایطی ممنوع شود و انجمن تولید کنندگان جوجه یک روزه متعهد شد که تمامی نیاز 130 میلیون قطعه‌ای جوجه یک روزه و تخم مرغ نطفه دار کشور را تامین کند.

 

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با تاکید بر اینکه واردات گوشت مرغ به کشور باید ممنوع اعلام شود، عنوان کرد: هزینه واردات گوشت مرغ باید به واردات نهاده‌های دامی اختصاص و در اختیار مرغداران قرار بگیرد، 17 هزار و 500 واحد تولید گوشت مرغ فعال در کشور وجود دارد که توان تولید 2 میلیون 500 هزار تن گوشت را دارند در حالی که نیاز کشور 2 میلیون 200 هزار تن است می‌توان 300 هزار تن مرغ مازاد را صادر کنیم.

 

رئیس کمیسیون کشاورزی تاکید کرد: مقرر شد به صورت هفتگی وزارت جهاد کشاورزی گزارش اقدامات انجام شده را به کمیسیون کشاورزی ارائه و 1 میلیون تن سویا دپو شده در بنادر را با پروتئین 45 درصد و پایین ترین میزان رطوبت هرچه سریع‌تر در اختیار مرغداران قرار دهد، خوشبختانه در زمینه ذرت و جو مشکلی وجود ندارد./فارس

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار