وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم

نماینده مردم بروجن:پاسخگویی در مسأله فرونشست زمین متولی ندارد

نماینده مردم بروجن:پاسخگویی در مسأله فرونشست زمین متولی ندارد رئیس کمیته آب کمیسیون کشاورزی مجلس با انتقاد از اینکه وضعیت فرونشست در کشور بحرانی است، گفت: متولی برای پاسخگویی به این موضوع در کشور وجود ندارد و باید از پیشروی آن جلوگیری کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۴ - ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 14
کد خبر: ۲۱۳۶۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ نشست کمیته آب کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس به منظور بررسی لایحه کنترل فرونشست زمین و کاهش اثرات آن در کشور با حضور امیرقلی جعفری بروجنی رئیس این کمیته، سمیه رفیعی عضو کمیسیون کشاورزی و رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس و مسئولان مربوطه برگزار شد.

امیرقلی جعفری بروجنی رئیس کمیته آب کمیسیون کشاورزی با انتقاد از اینکه وضعیت فرونشست در کشور بحرانی است، گفت: متولی برای پاسخگویی به این موضوع در کشور وجود ندارد و باید از پیشروی آن جلوگیری کرد.

نماینده مردم بروجن در مجلس یازدهم با تأکید بر اینکه همه ما (دولت و مجلس) در مورد مسأله فرونشست زمین مسئول و مقصر هستیم، تصریح کرد: چنانچه به سمت مدیریت بهره‌برداری از منابع آب گام برنداریم، هیچ راهکار دیگری برای مقابله با فرونشست وجود ندارد و مصرف آب کشاورزی نیاز به مدیریت دارد.

وی با اشاره به اظهارات مسئولان مربوطه در نشست امروز مبنی بر اینکه علت 97 درصد فرونشست زمین برداشت بی‌رویه از سفره‌های آب زیرزمینی است، افزود: در این رابطه نامه‌ای را به وزارت‌خانه‌های راه و شهرسازی، کشور و جهاد کشاورزی و همچنین مرکز پژوهش‌های مجلس برای اظهارنظر در مورد لایحه کنترل فرونشست زمین و کاهش اثرات آن ارسال خواهیم کرد تا نظرات خود را در مورد آن به کمیسیون ارائه کنند.

رئیس کمیته آب کمیسیون کشاورزی مجلس، یادآور شد: نظرات مسئولان وزارتخانه‌ها و کارشناسان مرکز پژوهش‌ها در نشست کمیسیون کشاورزی واکاوی و بررسی خواهد شد تا قانون تکرار و متعارض نباشد و بتوان قانون جامعی را تصویب کرد.

سمیه رفیعی عضو کمیسیون کشاورزی و رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی در ادامه این نشست، گفت: مسأله فرونشست در بُعد سازگاری، علاج‌بخشی و پیشگیری نیاز به تعیین متولی دارد و در حال حاضر کارگروه ملی سازگاری با کم‌آبی در حال فعالیت است، اما شاید کسی که قرار است سکان وزارت نیرو را در آینده بر عهده بگیرد، اعتقادی به این مسائل نداشته باشد.

سلیقه‌ای عمل کردن راهکار حل مشکلات زیربنایی کشور نیست

وی ادامه داد: سلیقه‌ای عمل کردن راهکار حل مشکلات زیربنایی کشور نیست، اینکه قرار است کارگروه ملی سازگاری با کم‌آبی در مقابل چه کسی پاسخگو باشد هم نکته مهمی است؛ منطقی و بدیهی است در جریان اینکه وضعیت کشور از لحاظ فرونشست براساس تمامی گزارش‌ها، سنجش‌ها و اطلاعات چگونه است و چه دستگاهی باید برنامه سازگاری فرونشست را ارائه کند، قرار گیریم و در این رابطه مرجع داشتن امری حائز اهمیت است؛ در دنیا مرسوم است که قانون مانع، جامع و کامل باشد و پراکنده‌کاری به هیچ‌وجه ما را به نتیجه نمی‌رساند.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: ضروری است دستگاه‌ها نظرات خود را در مورد لایحه مذکور اعلام و ارائه کنند تا در نشست کمیسیون با حضور رئیس کمیسوین در مورد آن نظرخواهی شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار