بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس تهدید ترامپ خطاب به خبرگزاری های منتقد؛ مجوز لغو می‌شود! جزئیات پیشنهاد عراقچی به اروپایی‌ها مشخص شد انتقاد شدید روسیه از حمله نظامی به تاسیسات هسته‌ای ایران واکنش ایران به قانون‌شکنی آمریکا در کنفرانس آژانس انرژی اتمی نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است! ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان

انگلیس و آلمان درباره سفر به سوئد هشدار دادند

وزارت خارجه‌های آلمان و انگلیس با توجه به افزایش خطر حملات تروریستی در سوئد درباره سفر شهروندان خود به این کشور هشدار دادند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۶ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 14
کد خبر: ۱۹۹۴۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خارجه بریتانیا توصیه های سفر خود به کشور سوئد را به روز کرده است. بر اساس بیانیه این وزارتخانه طبق دستورالعمل سفر باید در مکان های عمومی هوشیار بود. بر این اساس به احتمال زیاد تروریست ها سعی در انجام حملاتی در سوئد دارند.

 

این وزارتخانه در بیانیه خود اعلام کرد که دولت استکهلم تاکنون توانسته برخی حملات برنامه ریزی شده را با موفقیت مختل ساخته و متهمان را دستگیر کند.

 

در این بیانیه ضمن تاکید بر این موضوع که مقام های سوئد باید هوشیار باشند، آمده است: تروریست ها احتمالا مکان هایی را که بیشتر توسط خارجی ها مورد بازدید قرار می گیرند، هدف حمله قرار خواهند داد.

 

"هنریک لاندرهولم"، مشاور امنیتی سوئد هم در بیانیه‌ای به وضعیت امنیتی این کشور پرداخت. وی در این باره نوشت: نمایندگان سازمان‌های تروریستی خواستار حملات علیه سوئد شده‌اند. دولت ها و سایر بازیگران بیشتر به این پیام ها دامن می زدند. وی تاکید کرد: وضعیت امنیتی بدتر شده و سوئد به یک هدف اولویت دار تبدیل شده است. وی به حملات اخیر مانند حمله به سفارت سوئد در بغداد، پایتخت عراق اشاره کرده و گفت: سوئد و شرکت های خارجی مرتبط با این کشور باید هوشیار و محتاط باشند.

 

در سوئد و همچنین در دانمارک، برخی گروه های کوچک بارها اقدام به هتک حرمت قرآن کریم کردند. این اقدام در بسیاری از کشورهای عمدتا مسلمان، به خشم و اعتراض گسترده‌ای منجر شد.

 

وزارت خارجه فدرال آلمان هم در توصیه های مسافرتی و امنیتی خود به گزارش سرویس اطلاعاتی محلی ساپو در سوئد اشاره می کند که بر اساس آن خطر حملات تروریستی در سوئد افزایش یافته است. این وزارتخانه اعلام کرد که بنابراین باید در مکان های شلوغ و در مورد رویدادهای غیرعادی و نه روزمره هوشیار بود./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار