پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟

وزیر کشور:ستاد مرکزی اربعین ۲۴ ساعته فعال است

وزیر کشور:ستاد مرکزی اربعین ۲۴ ساعته فعال است وزیر کشور با تأکید رفع کندی سیستم گذرنامه، گفت: ستاد مرکزی اربعین حسینی (ع) برای حل مشکلات ۲۴ ساعته فعال است و استانداری‌ها هم از باید ظرفیتهای موجود استفاده کنند تا همه چیز رنگ و بوی اربعینی داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۶ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 14
کد خبر: ۱۹۹۵۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد وحیدی بعد از ظهر یکشنبه در یکصد و شانزدهمین جلسه ستاد مرکزی اربعین گفت: باید همه چیز را برای اول صفر(جمعه ۲۷ مرداد) آماده کنیم و دوستان هم باید به شکل روزانه پیشرفت کارها را کنترل کنند.

وزیر کشور با تاکید بر مناسب بودن شرایط حمل و نقل زائران گفت: زائران به راحتی می‌توانند بلیط تهیه کنند. همچنین کندی سیستم گذرنامه برطرف شده و همه چیز برای اتباع داخلی و خارجی طبق روال انجام می‌شود.

وحیدی با تأکید بر اینکه استانداران فرماندهان ستاد مجموعه خود هستند و همه چیز باید با آنها هماهنگ شود، گفت: ستاد مرکزی هم برای حل مشکلات و مسائل ۲۴ ساعته فعال است. استانداری‌ها هم از باید ظرفیتهای موجود استفاده کنند تا همه چیز رنگ و بوی اربعینی داشته باشد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار