ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا

دیدار اعضای کمیته ویژه بررسی ناآرامی‌های 1401 با رئیس جمهور

دیدار اعضای کمیته ویژه بررسی ناآرامی‌های 1401 با رئیس جمهور رئیس‌جمهور، ارائه روایت صحیح و منصفانه از ناآرامی‌های سال 1401، مبتنی بر واقعیات، مستندات و شهادت شهود به‌دور از هرگونه جانبداری را از جمله وظایف اصلی کمیته ویژه بررسی ناآرامی‌های سال 1401 عنوان کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۴ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 14
کد خبر: ۱۹۹۵۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ اعضای کمیته ویژه بررسی ناآرامی‌های سال 1401، پیش از ظهر امروز دوشنبه با آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور دیدار کردند.

در این جلسه گزارشی از اقدامات این کمیته در راستای مأموریت‌های محوله از جمله بررسی ابعاد مختلف ناآرامی‌ها، سازوکار پیگیری شکایات آسیب‌دیدگان و مصدومان حوادث یا خانواده‌های آنان، جبران خسارات شهروندانی که در جریان این حوادث و ناآرامی‌ها دچار خسارات مادی یا آسیب‌های معنوی شده‌اند و احصای حقوق خانواده شهدا و جان‌باختگان به رئیس‌جمهور ارائه شد.

رئیسی در سخنانی با بیان اینکه کمیته ویژه بررسی ناآرامی‌های سال 1401 کمیته‌ای ملی است و همه دستگاه‌ها موظف به همکاری با این کمیته هستند، بر ضرورت جبران خسارت افرادی که حقوقشان تضییع یا دچار خسارت شده‌اند، تأکید کرد.

رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه تلاش شود که حتی اگر به یک نفر ظلم شده است رسیدگی شود، اغتشاشات سال گذشته را ظلم به مردم و نظام دانست و ارائه روایت صحیح و منصفانه از این حوادث مبتنی بر واقعیات، مستندات و شهادت شهود به‌دور از هرگونه جانبداری را از جمله وظایف اصلی این کمیته عنوان کرد.

رئیسی تصریح کرد: آمریکا و بعضی از کشورهای اروپایی و معاندین به ملت ایران ظلم کردند و با طراحی اغتشاشات، امنیت، آرامش، کسب و کار و اذهان مردم عزیز را هدف قرار دادند، اما مردم با ایستادگی خود، آن‌ها را ناکام گذاشتند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار