دستورات رئیس‌جمهور در راستای برگزاری راهپیمایی عظیم اربعین-راهبرد معاصر
برنامه هفتم منابع مناسبی برای بالندگی دانشگاه‌ها فراهم کرده است خطیب: امنیت و قدرت ایران مورد اعتراف دوست و دشمن است رئیس جمهور: مسئولان به وعده‌های خود در خدمت‌رسانی به زائران اربعین عمل کنند پیشنهاددیوان‌محاسبات درباره شفافیت منابع هدفمندی یارانه‌ها اطلاعیه جدید سپاه درباره عملیات شهادت هنیه گزارش نیویورک‌تایمز از ترور شهید هنیه دروغ است طحان نظیف: طرح حمایت از مالکیت صنعتی در شورای نگهبان تائید شد دو ابهام شورای نگهبان درباره لایحه عفاف و حجاب مخبر: صهیونیست‌ها سیلی خواهند خورد سردار جلالی: طرح‌های پاسخ سریع به تهدیدات زیستی تدوین شود گفت‌وگوی وزیر کشور عراق و سردار احمدی‌مقدم درباره آخرین اقدامات اربعینی ایران و عراق سخنان هنیه در دیدار با رهبر انقلاب: ۶۰ نفر از خانواده ما در غزه شهید شدند کدام مقامات خارجی امروز با پزشکیان دیدار کردند؟ بیانیه شورای نگهبان: جهان به زودی شاهد نابودی رژیم صهیونیستی خواهد بود واکنش علی لاریجانی به ترور هنیه

دستورات رئیس‌جمهور در راستای برگزاری راهپیمایی عظیم اربعین

رئیس‌جمهور در نامه‌ای خطاب به وزیر کشور دستوراتی جهت برگزاری هر چه بهتر راهپیمایی عظیم اربعین صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۴ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 16
کد خبر: ۱۹۹۸۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور در نامه‌ای خطاب به وزیر کشور دستوراتی جهت برگزاری هر چه بهتر راهپیمایی عظیم اربعین صادر کرد.

 

در نامه رئیس‌جمهور به احمد وحیدی درباره برگزاری راهپیمایی عظیم اربعین دستورات زیر با اشاره به ابعاد تمدنی حماسه اربعین صادر شده است که مهمترین محورهای آن به شرح است:

 

۱- محور خدمت به زائرین حسینی موکب‌های مردمی است، نهادهای دولتی یاریگر موکب‌های مردمی باشند.

۲- نهادهای دولتی صرفاً در موارد ضرورت به خدمت رسانی مستقیم به زائرین بپردازند و خدمت رسانی با نام و تابلو دستگاه‌های دولتی ضرورتی ندارد.

۳- دستگاه‌های دولتی و استانداری‌ها در جهت فعال‌سازی حداکثری گروه‌های مردمی و حلقه‌های میانی اقدام کنند.

۴- از ظرفیت زیست بوم علم و فناوری کشور و صندوق نوآوری و شکوفایی برای حل مسائل اربعین با رویکردهای نوآورانه استفاده شود.

۵- تمهیدات لازم برای ایاب و ذهاب زائران به ویژه حمل و نقل زمینی از طریق اتوبوس و خودرو شخصی اتخاذ گردد. موارد ایمنی و امنیت سفر زائران با خودرو شخصی مورد توجه و اقدام قرار گیرد.

۶- رسانه ملی بر ترویج ابعاد گفتمانی اربعین و همین طور روایت حضور مردم و تسهیل جذب مشارکت‌های مردمی اقدام نماید.

۷- الگوی حکمرانی مردمی اربعین تدوین شود.

۸- شورای راهبردی اربعین به منظور رصد و سیاستگذاری موضوعات کلان مرتبط با حماسه اربعین و بویژه ابعاد تمدنی آن با حضور مسئولین مرتبط و اندیشمندان و نخبگان و نمایندگان تشکل‌های مردمی تشکیل شود.

۹- پس از ایام اربعین بلافاصله جلسه آسیب‌شناسی و تصمیم‌گیری برای سال آینده با حضور نمایندگان فعالین مردمی تشکیل شود./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده