روسیه در نشست شورای امنیت: تمامی مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ از ۱۸ اکتبر از درجه اعتبار ساقط هستند حماس: آماده ورود به مرحله دوم توافق غزه هستیم انفجار شدید در البوکمال درگیری میان نیرو‌های جولانی و قسد در مرکز سوریه شدت گرفت اولیانوف: در مذاکرات ایران فقط باید به مسئله هسته‌ای پرداخت نتانیاهو: درباره برنامه هسته‌ای ایران با ترامپ گفت‌و‌گو خواهم کرد یاوه‌گویی جدید سفیر آمریکا در اسرائیل علیه ایران مادورو: آماده دفاع در برابر آمریکا هستیم شورای امنیت فردا نشستی درباره ایران و قطعنامه ۲۲۳۱ تشکیل می‌دهد کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه

محکومیت حمله تروریستی شیراز از سوی سازمان ملل

دبیر کل سازمان ملل حمله تروریستی روز گذشته در حرم شاهچراغ شیراز را به شدت محکوم کرده و با خانواده قربانیان این حادثه تروریستی ابراز همدردی کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۵ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 15
کد خبر: ۱۹۹۵۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، «استفان دوجاریک» سخنگوی دبیر کل سازمان ملل روز دوشنبه گفت «آنتونیو گوترش» حمله تروریستی روز گذشته در حرم شاهچراغ در شهر شیراز را به شدت محکوم کرده است.

 

وی که در کنفرانس خبری در جمع خبرنگاران صحبت می‌کرد، گفت: «این دومین حمله تروریستی به این مکان مقدس طی 10 ماه گذشته بوده است و کسانی که مکان‌های مقدس را مورد حمله قرار می‌دهند باید توسط عدالت مورد بازخواست قرار بگیرند»

 

دوجاریک اضافه کرد: «دبیر کل سازمان ملل با خانواده قربانیان و مردم جمهوری اسلامی ایران ابراز همدردی کرده و برای مجروحان این حادثه نیز آرزوی شفای عاجل کرده است».

 

پیشتر نیز «پیتر استانو» سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در پیامی در یکی از شبکه‌های اجتماعی، حمله تروریستی روز گذشته به حرم شاهچراغ در شیراز را محکوم کرده و با خانواده قربانیان این حادثه ابراز همدردی کرده بود.

 

روز گذشته رسانه‌ها گزارش دادند یک فرد مسلح پس از ورود از درب باب‌المهدی حرم حضرت شاه چراغ اقدام به تیراندازی به سمت مردم می‌کند. این حادثه به شهادت دو نفر و مجروح شدن 6 نفر دیگر منجر شد.

 

این دومین حمله به حرم شاهچراغ طی یک سال گذشته بوده است. در حادثه قبل که آبان‌ماه سال گذشته رخ داد ۱۳ نفر به شهادت رسیدند.

 

فرانسه، عراق، جمهوری آذربایجان و عمان نیز از جمله دیگر کشورهایی بودند که این حمله تروریستی را محکوم کرده‌اند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار