بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

معافیت از تحریم شورای امنیت سازمان ملل برای کره شمالی

کمیته نظارت بر تحریم‌های سازمان ملل متحد معافیت واردات چادر‌های چند منظوره به کره شمالی را برای کمک به مقابله با سیل، خشکسالی و سایر موارد اضطراری تصویب کرد.
تاریخ انتشار: ۰۱:۰۶ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 13
کد خبر: ۱۹۹۱۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ منابع رسانه‌ای شنبه شب به وقت تهران از صدور معافیت از تحریم کره شمالی از سوی سازمان ملل متحد خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری «یونهاپ» شورای امنیت سازمان ملل روز شنبه معافیت‌های تحریمی را برای سازمان جهانی بهداشت تصویب کرده است.

بر اساس این گزارش، کمیته نظارت بر تحریم‌های سازمان ملل معافیت واردات چادر‌های چند منظوره به کره شمالی را برای کمک‌های بشردوستانه به غیرنظامیان برای کمک به مقابله با سیل، خشکسالی و سایر موارد اضطراری تصویب کرد.

این کمیته اعلام کرد این معافیت به مدت ۹ ماه اعتبار خواهد داشت. هنوز مشخص نیست که چه زمانی این اقلام به کره شمالی تحویل داده می‌شود، زیرا این کشور کنترل‌های مرزی را به دلیل کرونا همچننان حفظ کرده است.

علاوه بر آمریکا، کره جنوبی نیز از عوامل تحریم کره شمالی است. رئیس جمهور کره جنوبی بار‌ها با درخواست از جامعه بین‌المللی شدیدترین تحریم‌ها بر پیونگ‌یانگ را با بهانه تقویت بازدارندگی برابر موشک‌های کره شمالی خواستار شده است.

بر اثر تحریم‌هایی که با وقایع طبیعی مانند طوفان‌های سهمگین، زمستان سخت، شیوع ویروس «کووید۱۹» و بسته‌شدن مرز‌ها در پی این همه‌گیری همراه شد، کره شمالی با مشکلات متعددی از جمله کمبود تجهیزات پزشکی و دارو، پایین بودن امنیت غذایی و دیگر دشواری‌های اقتصادی روبه‌رو شده است.

چین و روسیه از اعضای دئمی شورای امنیت بار‌ها قطعنامه‌ها علیه کره شمالی را وتو کرده‌اند. کره شمالی علی‌رغم تحریم‌های بین‌المللی بر تقویت توانایی نظامی خود برای مقابله با تهدید حضور نیرو‌های آمریکایی در منطقه تأکید کرده است.

کره شمالی می‌گوید تا زمانی که آمریکا به سیاست خصمانه خود برای براندازی نظام حاکم در پیونگ‌یانگ پایان ندهد از برنامه موشکی و اتمی عقب‌نشینی نخواهد کرد. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر