وزیر خارجه لبنان: هرگونه مذاکره مستقیم با اسرائیل را رد می‌کنیم شیخ نعیم قاسم: اسرائیل و آمریکا نخواهند توانست ما را شکست دهند ترامپ: در حال گفت و گو با پوتین هستم! رهبر انصارالله: ایران در حمایت از فلسطین فداکاری‌های بزرگی کرده است عراقچی: تحریم‌های غرب، تروریسم اقتصادی علیه کشورهای جنوب است ادعای مضحک ترامپ درباره برنامه هسته‌ای ایران + فیلم عراقچی: در بیانیه اجلاس جنبش عدم تعهد از ایران در قضیه اسنپ بک حمایت شده است دیدار عراقچی با رئیس‌جمهور اوگاندا اعلام شرط ایران برای آغاز مذاکرات با آمریکا و اروپا در دیدار وزرای امور خارجه ایران و ونزوئلا چه گذشت؟ مادورو: ونزوئلا درحال پیشرفت است؛ آمادگی برای دفاع از وطن افزایش می‌یابد افشاگری نیویورک‌تایمز از ردپای سیا برای حمله ترامپ به ونزوئلا پنتاگون: هگست در سلامت است هواپیمای حامل وزیر جنگ آمریکا وضعیت اضطراری اعلام کرد القسام: ۲ جسد اسرای اسرائیلی امشب تحویل داده می‌شود

انفجار مهیب در منطقه صنعتی شمال تل‌آویو

رسانه‌های صهیونیستی ضمن اعلام خبر وقوع انفجار مهیبی در یک کارخانه در منطقه‌ای صنعتی در شمال تل‌آویو، گفتند که در این حادثه حداقل ۳ نفر زخمی شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۵ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 15
کد خبر: ۱۹۹۵۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، منابع محلی بامداد سه‌شنبه از وقوع انفجار مهیبی در یک منطقه صنعتی در شمال تل‌آویو، واقع در فلسطین اشغالی خبر دادند.

 

خبرگزای فلسطینی «شهاب» به نقل از رسانه‌های رژیم موقت صهیونیستی نوشت: «از شهرک‌نشینان در منطقه رمات‌هشارون خواسته شده که از ترس نشت مواد خطرناک در پی انفجار مهیب در این منطقه صنعتی، درها و پنجره‌های منازل خود را کاملا مسدود کنند».

 

گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که کارخانه تولید مواد شیمیایی در منطقه صنعتی رمات‌هشارون منفجر شده و در این حادثه تاکنون زخمی شدن حداقل ۳ صهیونیست تایید شده است. برخی منابع نیز این کارخانه را نظامی توصیف کرده‌اند.

 

روزنامه عبری‌زبان «واللا» در این‌باره گزارش داد: «تیم‌های آتش نشانی به محل انفجار در کارخانه رمات هشارون فراخوانده شدند و هنوز شرایط حادثه مشخص نیست».

 

دیگر رسانه‌های صهیونیستی نیز تصاویر و ویدئوهایی از لحظه انفجار و از تعداد زیادی آمبولانس و خودروهای امدادی که به محل انفجار در این کارخانه در شمال تل‌آویو اعزام شده‌اند، منتشر کردند.

 

روزنامه عبری‌زبان «یدیعوت آحارونوت» اما مدعی شد: «وجود و نشت مواد خطرناک در محل انفجار منتفی شد و مقامات اسرائیلی همچنین خرابکارانه بودن منشأ این انفجار را رد کردند».

 

جزئیات بیشتری از این حادثه هنوز منتشر نشده است.

 

بیست روز قبل نیز همزمان با آشوب سیاسی در تل‌آویو، منابع محلی از انفجار یک خودرو در یکی از شهرهای بخش مرکزی فلسطین اشغالی خبر دادند که یک کشته بر جای گذاشت./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار