حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

ابراز نگرانی رسانه‌های صهیونیست از تهدیدات نصرالله

تهدیدات شب گذشته دبیرکل حزب الله لبنان مبنی بر اینکه رژیم صهیونیستی در صورت جنگ افروزی علیه لبنان به عصر حجر بازمی گردد باعث به وجود آمدن ترس و وحشت در رسانه‌های این رژیم شده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۷ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 15
کد خبر: ۱۹۹۵۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، مانند همیشه سخنان قاطعانه سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان که شب گذشته در خصوص تحولات لبنان و منطقه مطرح شد در رسانه‌های صهیونیستی بازتاب گسترده‌ای داشت.

 

دبیرکل حزب الله لبنان شب گذشته رژیم صهیونیستی را تهدید کرد که اگر به جنگ با این کشور بیایند به عصر حجر بازخواهند گشت. همین سخنان سید حسن نصرالله باعث شده رسانه‌های صهیونیستی توجه زیادی به تهدیدات دبیرکل حزب الله لبنان از خود نشان دهند.

 

نصرالله همچنین در سخنرانی شب گذشته خود تاکید کرد: ارتش اسرائیل با روحیه ضعیف جنگی، عدم اعتماد میان نیروها و فرماندهان و سیاسیون، کاهش روی‌آوردن به یگان‌های رزمی و نیز عدم موفقیت در نبردهای زمینی روبرو بوده و حمله شکست‌خورده به غزه شاهد آن است. ارتش اسرائیل امروزه در بدترین اوضاع خود به سر می‌برد. موضع دشمن از حمله و در اختیار داشتن ابتکار عمل به موضع دفاعی مبدل شده است.

 

وی ادامه داد: تل آویو امروزه پشت دیوارها پنهان شده اما محور مقاومت تا حد زیادی ابتکار عمل را به دست گرفته است. خطاب به صهیونیست‌ها می گویم: این شمایید که اگر به جنگ با لبنان بیایید، به عصر حجر بازمی‌گردید. اگر کار به جنگ با محور مقاومت برسد دیگر چیزی به نام «اسرائیل» باقی نخواهد ماند.

 

رسانه‌های صهیونیستی پیش از این در مورد احتمال جنگ با حزب الله و سناریوهای پیش‌رو گمانه زنی کرده بودند. در این گزارش‌ها به طور کلی گفته شده که سطح بازدارندگی ارتش رژیم صهیونیستی دچار فرسایش شده و اعتماد و انسجام جبهه داخلی اسرائیل به شدت فروپاشیده است.

 

چند رسانه صهیونیستی در مورد آنچه که از آن وضعیت تنش در شمال و احتمال جنگ با حزب‌الله یاد کردند، بحث و تاکید کردند که رژیم اشغالگر در هر جنگی با حزب‌الله دچار یک وضعیت فاجعه‌بار خواهد شد. در این گزارش‌ها گفته شده که تهدیدات وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، یعنی «یوآو گالانت»، از نظر دبیرکل حزب الله لبنان «مسخره» تلقی می‌شود./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار