عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

دستگیری گسترده اعضای گروه تروریستی «پ‌ک‌ک» در ترکیه

دستگیری گسترده اعضای گروه تروریستی «پ‌ک‌ک» در ترکیه نیرو‌های امنیتی ترکیه در یورش به مخفیگاه‌های اعضا و هواداران گروه تروریستی «پ‌ک‌ک» ده‌ها نفر را دستگیر کردند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۱ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 15
کد خبر: ۱۹۹۶۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسانه‌های ترکیه روز سه شنبه از دستگیری گسترده هوداران و اعضا گروه تروریستی «پ‌ک‌ک» در ترکیه خبر دادند.

به گزارش وبگاه «ترکیش مینت» ده‌ها کرد طی روز‌های گذشته در یورش نیرو‌های امنیتی در پنج استان ترکیه بازداشت شده‌اند. این بازداشت‌ها در استان‌های «آدانا، «مرسین»، «ازمیر»، «هاکاری» و «ماردین» صورت گرفت.

به گفته منابع آگاه، دستکم ۳۰ نفر تنها در استان هاکاری بازداشت شده‌اند. همچنین ۱۲ نفر در ازمیر، ۷ نفر در مرسین و ۱۹ نفر دیگر در ماردین بازداشت شدند. از شمار افراد بازداشت شده در آدانا اطلاعی در دست نیست. دستگیر شدگان به انتشار تبلیغات تروریستی یا عضویت در گروه تروریستی پ‌ک‌ک متهم هستند.

پ‌ک‌ک که از سال ۱۹۸۴ مبارزات خونینی را در جنوب شرق ترکیه به راه انداخته در فهرست سازمان‌های تروریستی ترکیه و بسیاری از کشور‌های جهان قرار دارد.

«یاشار گولر» وزیر دفاع ترکیه روز یکشنبه در بحبوحه عملیات جاری در منطقه گفت که ترکیه به نابودی گروه تروریستی «پ‌ک‌ک» در شمال عراق بسیار نزدیک شده است.

به نوشته روزنامه «دیلی صباح» گولر گفت: «نیرو‌های مسلح ترکیه تا حد زیادی منطقه "زاپ" را پاکسازی کرده‌اند».

گولر افزود که این گروه تروریستی غار‌ها و مخفیگاه‌های متعددی را در سراسر کوه‌ها حفر کرده و در آن اسلحه و مهمات و همچنین مواد غذایی و آذوقه ذخیره می‌کنند.

ترکیه از پنجشنبه گذشته به تلافی کشته شدن ۶ نظامی ترکیه در عراق، بیش از ۲۱ تروریست را در شمال عراق و سوریه از بین برده است.

وزیر دفاع ترکیه افزود: «تروریست‌ها می‌دانند که نمی‌توانند از پایانی که در انتظارشان است اجتناب کنند و به همین دلیل است که اقدام به آزار و اذیت و حملات می‌کنند. ما متاسفانه در حملات آن‌ها نظامیان خود را از دست می‌دهیم، اما به مبارزه با این گروه‌ها ادامه خواهیم داد.» / ترکیه

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار