واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

دستگیری گسترده اعضای گروه تروریستی «پ‌ک‌ک» در ترکیه

نیرو‌های امنیتی ترکیه در یورش به مخفیگاه‌های اعضا و هواداران گروه تروریستی «پ‌ک‌ک» ده‌ها نفر را دستگیر کردند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۱ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 15
کد خبر: ۱۹۹۶۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسانه‌های ترکیه روز سه شنبه از دستگیری گسترده هوداران و اعضا گروه تروریستی «پ‌ک‌ک» در ترکیه خبر دادند.

به گزارش وبگاه «ترکیش مینت» ده‌ها کرد طی روز‌های گذشته در یورش نیرو‌های امنیتی در پنج استان ترکیه بازداشت شده‌اند. این بازداشت‌ها در استان‌های «آدانا، «مرسین»، «ازمیر»، «هاکاری» و «ماردین» صورت گرفت.

به گفته منابع آگاه، دستکم ۳۰ نفر تنها در استان هاکاری بازداشت شده‌اند. همچنین ۱۲ نفر در ازمیر، ۷ نفر در مرسین و ۱۹ نفر دیگر در ماردین بازداشت شدند. از شمار افراد بازداشت شده در آدانا اطلاعی در دست نیست. دستگیر شدگان به انتشار تبلیغات تروریستی یا عضویت در گروه تروریستی پ‌ک‌ک متهم هستند.

پ‌ک‌ک که از سال ۱۹۸۴ مبارزات خونینی را در جنوب شرق ترکیه به راه انداخته در فهرست سازمان‌های تروریستی ترکیه و بسیاری از کشور‌های جهان قرار دارد.

«یاشار گولر» وزیر دفاع ترکیه روز یکشنبه در بحبوحه عملیات جاری در منطقه گفت که ترکیه به نابودی گروه تروریستی «پ‌ک‌ک» در شمال عراق بسیار نزدیک شده است.

به نوشته روزنامه «دیلی صباح» گولر گفت: «نیرو‌های مسلح ترکیه تا حد زیادی منطقه "زاپ" را پاکسازی کرده‌اند».

گولر افزود که این گروه تروریستی غار‌ها و مخفیگاه‌های متعددی را در سراسر کوه‌ها حفر کرده و در آن اسلحه و مهمات و همچنین مواد غذایی و آذوقه ذخیره می‌کنند.

ترکیه از پنجشنبه گذشته به تلافی کشته شدن ۶ نظامی ترکیه در عراق، بیش از ۲۱ تروریست را در شمال عراق و سوریه از بین برده است.

وزیر دفاع ترکیه افزود: «تروریست‌ها می‌دانند که نمی‌توانند از پایانی که در انتظارشان است اجتناب کنند و به همین دلیل است که اقدام به آزار و اذیت و حملات می‌کنند. ما متاسفانه در حملات آن‌ها نظامیان خود را از دست می‌دهیم، اما به مبارزه با این گروه‌ها ادامه خواهیم داد.» / ترکیه

ارسال نظر