بیانیه خصوصی‌سازی درباره اتهام به رییس این سازمان آخرین خبر‌ها از پرونده منسوب به رئیس سازمان خصوصی‌سازی عرضه سکه‌های بهار آزادی تاریخ ۱۴۰۴ از نیمه اسفندماه وزیر نفت: ۷۰ هزار بشکه در روز به تولید نفت خام افزوده شد از سرگیری مجدد پرواز مشهد-کراچی با پرواز ایران ایر از ۵ اسفند رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳

گلایه گمرک از توقیف کالا در محوطه گمرک

رئیس کل گمرک ایران با بیان اینکه ۷۰۰ پرونده کالا به دلیل حکم قضائی در محوطه گمرک متوقف است، گفت: در حال مذاکره با سازمان امور مالیاتی هستیم تا آن بخشی از توقیف‌ها را به کالاهای موجود در محوطه گمرکی نگیرند و بروند سایر دارایی‌های فرد را توقیف کنند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۰ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 16
کد خبر: ۱۹۹۸۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  محمد رضوانی فر رئیس کل گمرک ایران در خصوص شرایط متروکه شدن کالاها و محصولات در گمرک ایران گفت: متروکه خود یک تشریفات قانونی دارد تا در نهایت مجوز فروش کالا صادر شود. حال تصور کنید که یک پرونده حقوقی نیز بر علیه آن شرکت وجود داشته باشد.

 

وی افزود: به این دلیل که گمرک یک نهاد شفاف است، بعضا محل اجرای دعاوی یک فرد دیگر با صاحب کالا قرار می‌گیرد. به طور مثال صاحب کالا چک برگشتی دارد و کسی از او شکایت می‌کند. در این شرایط وقتی می‌خواهند مال صاحب کالا را شناسایی کنند، راحت ترین جا گمرک است.

 

رضوانی فر با بیان اینکه به این ترتیب شاکی دستور توقف را دریافت می‌کند و بر روی کالای صاحب آن قرار می‌دهد، گفت: به سبب این دستور قضائی ما دیگر نمی‌توانیم کاری انجام دهیم. اگر فردی مالیات خود را نیز نپردازد نیز همین اتفاق رخ می‌دهد.

 

مذاکره با سازمان امور مالیاتی برای جلوگیری از توقیف کالاها در محوطه گمرک با جایگزینی سایر دارایی‌های افراد

وی اظهار کرد: امروز ما بالای 700 پرونده به این شکل داریم که کالا در محوطه گمرک متوقف است و هیچ عملیاتی در خصوص آن انجام نی‌شود، به علت دستور قضائی. تعامل بسیار خوبی با قوه قضائیه پیدا کردیم و در حال مذاکره با سازمان امور مالیاتی نیز هستیم تا آن بخشی از توقیف‌ها را به کالاهای موجود در محوطه گمرکی نگیرند و بروند سایر دارایی‌های فرد را توقیف کنند.

 

رئیس کل گمرک ایران با اشاره به اینکه ما اعتقاد داریم که گمرک مانند یک بزرگراه است و اگر شما قصد توقیف خودرویی در این بزرگراه را دارید باید آن را به پارکینگ منتقل کنید نه آنکه آن را در میانه بزرگراه توقیف کنید، گفت: شاه‌راه ها باید باز باشد تا مبادله با سرعت بالا انجام شود.

 

وی با تاکید براینکه براساس قانون ما یک سقف زمانی مشخص از زمان اظهار کالا داریم، گفت: از لحظه‌ای که کالا اظهار می‌شود، یک سه ماه و یک دو ماه به صاحب کالا فرصت می‌دهیم. در صورتی که نتواند ظرف این فرصت کالای خود را ترخیص کند، آن کالا متروکه خواهد شد./تسنیم

ارسال نظر