اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم

اوکراین مدعی تسلط بر شهرک «اوروژاین» در دونتسک شد

«هانا مالیار» معاون وزیر دفاع اوکراین ادعا کرد که نیروهای این کشور بر شهرک اوروژاین در منطقه دونتسک مسلط شدند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۷ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 16
کد خبر: ۱۹۹۸۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که درگیری‌های نظامی روسیه و اوکراین ادامه دارد، مقام ارشد وزارت دفاع اوکراین از پیشروی نیروهای این کشور در منطقه دونتسک و تسلط بر یک شهرک خبر داد.

 

منابع رسانه‌ای از کی‌یف اوکراین خبر دادند، «هانا مالیار» معاون وزیر دفاع اوکراین خبر داد که نیروهای این کشور توانستند شهرک اوروژاین در منطقه دونتسک را از روسیه باز پس بگیرند.

 

به گزارش خبرگزاری رویترز، این مقام ارشد اوکراینی در پیامی در صفحه تلگرامی خود نوشت: « اوروژاین آزاد شد. مدافعان ما در حومه (این شهرک) مستقر شده‌اند».

 

این رسانه غربی با تاکید بر اینکه نمی‌تواند به طور مستقل گزارش اوکراین درباره تسلط بر اورویاین را تایید کند، افزود که روسیه هنوز اظهارنظری در این باره نکرده است.

 

به گزارش رویترز، طی روزهای اخیر درگیری‌های شدیدی در اطراف اوروژاین و «استارومایورسکی» در جریان بوده است؛ مناطقی که در فاصله 60 مایلی جنوب غرب منطقه تحت تسلط روسیه در دونتسک قرار دارند.

 

همزما با انتشار خبرها درباره تسلط اوکراین بر یک شهرک در منطقه دونتسک، مقام‌های کی‌یف از حمله شبانه دو پهپاد روسیه به بندر و انبار غلات شهر بندری «اودسا» در جنوب اوکراین خبر دادند

 

روسیه اما روز چهارشنبه (امروز) از حملات پهپادی ناموفق اوکراین به مناطقی از روسیه خبر دادند. وزارت دفاع روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد که سامانه پدافند هوایی ارتش روسیه، سه پهپاد ارتش اوکراین را اوایل صبح امروز بر فراز منطقه «کالوگا» واقع در جنوب غربی «مسکو» سرنگون کرد.

 

همزمان با تشدید درگیری‌ها، تحرکات آمریکا و متحدانش برای حمایت از اوکراین و تشدید فشارها بر روسیه ادامه دارد. بر همین اساس، «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا از کنگره این کشور خواست که با درخواست بودجه ۲۴ میلیارد دلاری برای ادامه کمک‌ها به اوکراین موافقت کند.

 

«سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه سه‌شنبه (دیروز) در کنفرانس بین‌المللی امنیت مسکو اعلام کرد که غرب با ارسال تسلیحات به اوکراین، آتش درگیری‌ها در این کشور را شعله‌ور می‌کند و خطر تقابل قدرت‌های اتمی را افزایش می‌دهد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار