دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

کشته شدن ۱۷ نظامی نیجر در کمین داعش و القاعده

حکومت نظامی نیجر اعلام کرد که ۱۷ نظامی این کشور در کمین تروریست‌های وابسته به داعش و القاعده در مرز با بورکینافاسو کشته شدند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۲ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 17
کد خبر: ۱۹۹۹۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ حکومت نظامی نیجر روز چهارشنبه اعلام کرد که ۱۷ نظامی این کشور در کمین شورشیان در مرز با بورکینافاسو کشته شدند.

این مرگبارترین حمله از زمان کودتای ماه جولای در این کشور آفریقایی است. وزارت دفاع نیجر اعلام کرد که این کمین در ۶۰ کیلومتری «نیامی» پایتخت نیجر هم مرز با بورکینافاسو رخ داد. در جریان زد و خورد بین نیرو‌های نیجر و طرف مقابل ۱۰۰ مهاجم کشته شدند.

نیجر، مانند سایر کشور‌های منطقه ساحل غرب آفریقا سال‌ها برای مهار شورش گروه‌های مرتبط با تروریست‌های القاعده و داعش که هزاران نفر را کشته، میلیون‌ها نفر را مجبور به ترک خانه‌های خود کرده و کمبود مواد غذایی ایجاد کرده است، مبارزه می‌کند.

نیجر میزبان نیرو‌های آمریکایی، فرانسوی، آلمانی و ایتالیایی به عنوان بخشی از تلاش‌های بین‌المللی برای مبارزه با شبه نظامیان است. آینده این نظامیان خارجی نامشخص است، زیرا حکومت نظامی نیجر سیاست ضد فرانسوی دارد. رهبران کودتای نیجر توافقنامه‌های نظامی با فرانسه را لغو کرده‌اند.

نیجر به دلیل ذخایر اورانیوم و نفت از اهمیت راهبردی فوق‌العاده‌ای برای قدرت‌های جهانی برخوردار است. ناامنی همچنان مشکل عمده در جنوب غربی نیجر نزدیک مرز با مالی و بورکینافاسو است.

گارد ریاست جمهوری نیجر چندی قبل «محمد بازوم» رئیس جمهور این کشور را از قدرت خلع کرد و او را تحت بازداشت خانگی قرار داد. به دنبال سرنگونی دولت بازوم، گارد ریاست جمهوری نیجر اقدام به تشکیل شورای نظامی به ریاست «عبدالرحمن تچیانی» کرد که این اقدام با مخالفت شدید فرانسه همراه شد.

کشور‌های عضو جامعه اقتصادی غرب آفریقا موسوم به اکواس تحت فشار فرانسه تصمیم به مداخله نظامی احتمالی در نیجر گرفته‌اند.

رهبران کشور‌های عضو اکواس هم‌اکنون بخشی از نیرو‌های خود را به منظور آنچه بازگرداندن دموکراسی در نیجر خوانده‌اند، به حالت آماده باش درآوردند. / فارس

ارسال نظر