آغاز مین‌گذاری سپاه در تنگه هرمز صحت دارد؟ بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد

بهادری جهرمی: آئین‌نامه واردات خودروهای حمل‌و نقل عمومی تصویب شد

بهادری جهرمی: آئین‌نامه واردات خودروهای حمل‌و نقل عمومی تصویب شد سخنگوی دولت گفت: امروز یکی از دستورات جلسه؛ تنظیم آئین‌نامه واردات خودروهای کارکرده با عمر کمتر از ۵ سال بود که قرار شد با راهبر وزارت صمت و وزارت راه این خودروهای حمل و نقل عمومی را وارد کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۲ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 16
کد خبر: ۱۹۹۸۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی بهادری جهرمی سخنگی دولت در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت با اشاره به رونمایی از خودروهای برقی در حیاط هیئت دولت، گفت: وزارت صمت طرحی را با مشارکت شهرداری در دستورکار دارند که به کاهش آلایندگی‌ها در کلان‌شهرها کمک می‌کند؛ مرحله اول این طرح اجرا شده است تا حمل و نقل‌های عمومی به سمت خودرهای برقی برود و برنامه زمان‌بندی میان‌مدت و کوتاه مدت نیز برای آن طراحی شده است.

 

وی افزود: وزیر امور خارجه و برخی معاونان از جمله معاون اقتصادی در این جلسه دولت حضور داشتند و گزارشی از پیشرفت فعالیت اقتصادی با دیگر کشورها ارائه شد و تصمیمات و هماهنگی‌ها و توافقاتی که در سفرهای رئیس‌جمهور بود، گزارش پیشرفت‌شان ارائه شد و این گزارش قرار است به صورت فصلی در جلسه هیئت دولت ارائه شود؛ همچنین معاون سیاسی دفتر رئیس‌جمهور متولی نظارت بر پیشرفت کارها در این حوزه شدند.

 

بهادری خاطرنشان کرد: استاندار سیستان و بلوچستان در جلسه امروز گزارشی ارائه داد و قرار شد برخی اختیارات وزرا و رئیس‌جمهور به استاندارها تفویض شود.

 

سخنگوی دولت با بیان اینکه امروز یکی از دستورات جلسه تنظیم آئین‌نامه واردات خودروهای کارکرده با عمر کمتر از 5 سال بود افزود: با راهبری وزارت صمت و وزارت راه این خودروهای حمل و نقل عمومی را وارد خواهیم کرد و آئین‌نامه خودروهای سواری نیز در دست بررسی است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار