عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت

کره شمالی: نظامی آمریکایی قصد پناهنده‌شدن دارد

کره شمالی: نظامی آمریکایی قصد پناهنده‌شدن دارد مقام‌های کره شمالی مدعی هستند نظامی آمریکایی که مدتی پیش با عبور غیرقانونی از مرز به این کشور گریخته بود، قصد دارد به دلیل نژادپرستی و سوءرفتار با او، به این کشور پناهنده شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۵ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 16
کد خبر: ۱۹۹۸۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، بعد از چند هفته سکوت دولت کره شمالی نسبت به اخبار ورود غیرقانونی یک نظامی آمریکایی از مرز این کشور، پیونگ‌یانگ اکنون از قصد این شخص برای پناهنده‌شدن خبر داد.

 

خبرگزاری مرکزی کره شمالی (کِی‌سی‌اِن‌اِی) امروز (چهارشنبه) گزارش داد که «تراویس کینگ» نظامی سیاهپوست آمریکایی به دلیل بدرفتاری غیرانسانی و تبعیض نژادی در کشور و ارتش آمریکا، قصد دارد به پیونگ‌یانگ یا هر کشور دیگری پناهنده شود.

 

مقام‌های آمریکایی می‌گویند که کینگ برای فرار از مجازات به دلیل جرمی حین خدمت در کره جنوبی مرتکب شده، عامدانه از مرز کره شمالی عبور کرده ولی تاکنون از طبقه بندی او به عنوان اسیر جنگی در پیونگ‌یانگ خودداری کرده‌اند.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز» به نقل از این گزارش، بازرسان کره شمالی به این نتیجه رسیده‌اند که نظامی آمریکایی مذکور عمدا و غیرقانونی به قصد اقامت در این کشور یا کشور ثالث دیگری عبور کرده است.

 

این رسانه پیونگ‌یانگ با تایید بازداشت‌شدن کینگ در این کشور، توضیح داد: «در طول تحقیقات، تراویس کینگ اعتراف کرد که تصمیم گرفته است به کره شمالی برود زیرا نسبت به بدرفتاری غیرانسانی و تبعیض نژادی در ارتش آمریکا به ستوه آمده بود».

 

طبق این گزارش، وی همچنین تمایل خود را برای پناهنده‌شدن در کره شمالی یا یک کشور ثالث ابراز کرد و گفت که از نابرابری در جامعه آمریکا سرخورده شده است.

 

به گفته مقام‌های کره شمالی، نظامی آمریکایی پس از عبور از مرز دو کُره، توسط نظامیان این کشور تحت کنترل بود و تحقیقات همچنان ادامه دارد.

 

در ماه آگوست، «مایرون گیتس» دایی کینگ در مصاحبه‌ای با شبکه «ای‌بی‌سی» گفته بود که خواهرزاده‌اش حین خدمت نظامی، مورد اقدامات نژادپرستانه قرار گرفته و پس از گذراندن مدتی در زندان کره جنوبی، دیگر آن شخص سابق نبود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار