عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

تاکید «کیم جونگ اون» بر تولید انبوه سلاح‌های راهبردی

رهبر کره شمالی حین بازدید از خطوط تولید پیشرانه‌های موشک‌های راهبردی کروز و هواپیماهای بدون سرنشین، دستورالعمل‌هایی را برای افزایش ظرفیت تولید صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۵ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 06
کد خبر: ۱۹۷۹۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی در ادامه فعالیت‌های نظارتی خود بر صنایع نظامی این کشور، از یک کارخانه بزرگ و مهم تولید تسلیحات بازدید کرد.

 

خبرگزاری مرکزی کره شمالی (کِی‌سی‌اِن‌اِی) بامداد یکشنبه گزارش داد کیم در این بازدید، که در بازه زمانی پنجشنبه تا شنبه انجام شده، از خطوط تولید پیشرانه‌های موشک‌های راهبردی کروز و هواپیماهای بدون سرنشین دیدن کرد.

 

او همچنین بر روند فعالیت کارخانه‌های تولید گلوله‌های سامانه‌های موشک‌انداز چندگانه با کالیبر بزرگ و آتش‌بارهای خودکششی که معمولاً برای شلیک موشک‌های بالستیک استفاده می‌شوند، نظارت کرد.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز» به نقل از این گزارش، رهبر کره شمالی در این بازدیدها دستورالعمل‌هایی را برای افزایش ظرفیت تولید در کارخانه‌های تسلیحاتی به عنوان بخش مهمی از تقویت توان دفاعی این کشور ارائه کرد.

 

بر این اساس، کیم حین حضور در کارخانه تولید مهمات، ضمن اشاره به بهبود پردازش دقیق و اتوماسیون مدرن در تولید گلوله‌های موشک‌اندازهای با کالیبر بزرگ، خواستار تولید انبوه انواع مختلف پیشرانه‌های موشک‌های راهبردی پیشرفته شد.

 

پیش از این نیز ارتش کره شمالی در رژه نظامی بزرگ خود به مناسبت سالگرد پایان جنگ کُره، تجهیزات جدیدی از جمله هواپیماها و شناورهای بدون سرنشین و موشک‌های بالستیک قاره‌پیما با سوخت جامد را به نمایش گذاشته بود./ فارس

ارسال نظر