اعتراض پکن به برگزاری نشست شورای امنیت درباره کره شمالی-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

اعتراض پکن به برگزاری نشست شورای امنیت درباره کره شمالی

نمایندگی چین در سازمان ملل ضمن اعلام مخالفت با برگزاری نشست شورای امنیت درباره مسائل حقوق بشری در کره شمالی، گفت که این امر فقط تنش‌ها را تشدید می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۳ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 15
کد خبر: ۱۹۹۵۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، درخواست برخی اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد برای برگزاری نشستی علیه کره شمالی به بهانه‌های حقوق بشری،‌ با مخالفت نمایندگی چین در این نهاد بین‌المللی همراه شد.

 

سخنگوی نمایندگی چین در سازمان ملل شامگاه دوشنبه گفت که پکن با برگزاری نشست برنامه‌ریزی شده شورای امنیت درباره نقض حقوق بشر در کره شمالی مخالف است زیرا این امر فقط تنش‌ها را تشدید می‌کند.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، کشورهای آمریکا، آلبانی و ژاپن درخواست برگزاری این نشست را برای روز پنجشنبه ارائه داده بودند که اولین جلسه رسمی علنی شورای امنیت با چنین موضوعی از سال ۲۰۱۷ خواهد بود.

 

نمایندگی چین در سازمان ملل توضیح داد: «از نظر چین، برگزاری این نشست هیچ ارزش افزوده‌ای برای شورای امنیت به ارمغان نمی‌آورد. [پکن] با این نشست مخالفت خواهد کرد زیرا وظیفه شورای امنیت، حفظ صلح و امنیت بین‌المللی است نه حقوق بشر».

 

این دیپلمات چینی اظهار داشت: «جلسه شورای امنیت با موضوع حقوق بشر در کره شمالی، خارج از اختیارات و حوزه وظایف این شورا بوده، مسائل حقوق بشر را سیاسی کرده و فقط به تشدید تقابل و تضاد دامن می‌زند».

 

به نوشته رویترز، هنوز مشخص نیست که چین روز پنجشنبه برای جلوگیری از برگزاری نشست شورای امنیت درباره مسائل حقوق بشری در کره شمالی رأی گیری خواهد کرد یا خیر، اما یک مقام ارشد آمریکایی گفته که مطمئن است حداقل ۹ رأی لازم برای ادامه کار را دارد.

 

بامداد دوشنبه بود که «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی در ادامه بازدیدهای نظارتی خود از کارخانجات نظامی این کشور، دستور مؤکدی را برای افزایش تولید انواع موشک‌ها، پیش از برگزاری رزمایش نظامی آمریکا و کره جنوبی، صادر کرد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده