پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

برای پیاده‌روی اربعین، روزانه پیاده‌روی کنید

مدیرکل بهداشت و درمان هلال احمر گفت: زائران حسینی از هم اکنون باید با پیاده‌روی روزانه و تحمل هوای گرم، آمادگی خود برای حضور در راهپیمایی بزرگ اربعین را افزایش دهند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۲ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 16
کد خبر: ۱۹۹۸۸۳

به گزارش راهبرد معاصر،‌ افشین علیخانی با اشاره به اینکه نگرانی اصلی در مورد زائرانی است که اولین حضور خود در راهپیمایی اربعین را تجربه می‌کنند، گفت: شهروندانی که تجربه روزانه پیاده‌روی در زندگی روزمره خود را ندارند باید پیاده‌روی روزانه را از هم‌اکنون شروع کنند و هر روز بر میزان آن بیفزایند.

 

مدیرکل بهداشت و درمان جمعیت هلال احمر افزود: تحمل دمای هوا تا اندازه زیادی به زیست ما و منطقه اقلیمی‌که در آن زندگی می‌کنیم بر می‌گردد. مثلا ساکنان شهر بندرعباس بسیار بیشتر از اردبیل با هوای گرم سازگار شده‌اند. لازم است شرکت‌کنندگان در راهپیمایی اربعین از امروز با برنامه‌ریزی روزانه، تحمل پیاده‌روی در هوای گرم را تمرین کنند.

 

علیخانی در ادامه گفت: اینکه افراد بدانند در هنگام پیاده‌روی باید چقدر آب را در چه فاصله زمانی مصرف کنند و یا تمرین‌های تنفسی چگونه به آمادگی راه رفتن کمک می‌کند؛ مواردی است که هر فرد در همین پیاده‌روی‌های روزانه به آن آگاه خواهد شد.

 

او تاکید کرد: نگرانی در مورد زائرانی که در مراسم راهپمایی سال‌های قبل حضور داشتند؛ چندان زیاد نیست. اما آنهایی که اربعین امسال اولین تجربه شرکت در این راهپمایی را دارند باید به نکات گفته شده توجه کنند. اگر این افراد آمادگی بدنی خود را افزایش ندهد دچار مشکل خواهند شد.

 

جمعیت هلال احمر از روزها قبل آموزش‌های همگانی با موضوع سلامت در اربعین را به شکل مکتوب، اینفوگرافی و فیلم در رسانه‌های خبری و فضای مجازی منتشر کرده است و زائران حسینی می‌توانند با مطالعه و توجه به این نکات از سلامتی خود در اربعین امسال محافظت کنند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده