چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

هکر‌ها تهدید به انتشار اطلاعات شخصی از نتانیاهو کردند

هکر‌ها تهدید به انتشار اطلاعات شخصی از نتانیاهو کردند هکر‌هایی که کامپیوتر‌های بیمارستان معیانی هییشوعا در شهر بنی براک را امروز (چهارشنبه) هک کردند، این تهدید را مطرح کردند که اگر فدیه مالی ده‌ها میلیون شِکلی را که می‌خواهند دریافت نکنند، فردا اطلاعات شخصی و گزارش‌های پزشکی درمورد افرادی که در این بیمارستان درمان شدند از جمله بنیامین نتانیاهو و شخصیت‌های حریدی و خاخام‌های ارشد را منتشر می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۳ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 16
کد خبر: ۱۹۹۹۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ این گروه هکری مدعی است که اطلاعاتی درخصوص صد‌ها هزار سند با گزارش‌های پزشکی در اختیار دارد که در کنار آن نتایج درمان‌های روحی و جسمی حساس از دو رهبر حریدی قرار دارد.

پیش بینی می‌شود که افشای این اسناد لرزه‌ای را در جامعه حریدی ایجاد کند.

یکی از دلایل اصلی نگرانی در خصوص این هک شدن‌ها، مربوط به درز اطلاعات پزشکی شخصی از نتانیاهو است که در سال ۲۰۱۵ به خاطر پروستات در این بیمارستان تحت درمان قرار گرفت.

اخیراً تردید‌هایی نسبت به وضعیت جسمانی نتانیاهو مطرح شده است. این روزنامه اعلام کرد که احتمال می‌رود دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی دست به تلاش‌هایی برای جلوگیری از افشای این اطلاعات موجود در دست هکر‌ها بزند.

در پی این حمله سایبری، موشه اربیل، وزیر بهداشت از حزب شاس اعلام کرد که باید با درخواست هکر‌ها برای دریافت فدیه مخالفت شود.

مسئولان بیمارستان نیز اعلام کرده‌اند که انگیزه‌های این حمله هکری، اقتصادی بوده است.

این روزنامه افزود که مقامات سایبری و دیگر آژانس‌های امنیتی این احتمال را بررسی کرده‌اند که این یک حمله سایبری "تروریستی" توسط طرف‌های متخاصم با رژیم صهیونیستی انجام شده است، نه توسط گروه هکر Ranger Locker که نامش در اوایل این ماه مطرح شد.

به گفته این روزنامه، کارشناسان سایبری موفق نشدند ربطی بین حمله سایبری به بیمارستان با هکر‌های Ranger Locker پیدا کنند و نسبت به اطلاعاتی اطمینان حاصل کنند که می‌گوید این هکر‌ها از روسیه فعالیت کرده و احتمالاً در خدمت کرملین هستند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار