بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه واکنش اتحادیه اروپا به ناآرامی‌ها در گرجستان ادعا‌ها درباره خلع سلاح حماس تکذیب شد خالد قدومی، نماینده حماس: پیشنهاد ترامپ را پذیرفتیم و با عقل و قلب باز اعلام کردیم هلاکت ۵ تروریست در بغداد؛ یک داعشی در کرکوک دستگیر شد ترامپ: اگر حماس قدرت را واگذار نکند با ویرانی کامل مواجه خواهد شد تشکل ملی سوریه انتخابات پارلمانی را غیرقانونی اعلام کرد گروسی: ایران در پی سلاح هسته‌ای نیست؛ گزارش من باعث حمله نشد وزیر جنگ اسرائیل: به زودی اخباری درباره بازگشت اسیرانمان خواهیم شنید آمریکا: حماس با کلیات طرح پساجنگ غزه موافقت کرد هیئت‌های قطر، مصر، آمریکا و اسرائیل فردا در قاهره دیدار می‌کنند ایران حمله به کاروان «صمود» و دستگیری فعالان حامی فلسطین را محکوم کرد انفجار‌های مهیب و تیراندازی نزدیک کاخ ریاست جمهوری سومالی

ترامپ: سقوط آمریکا و افول دلار حتمی است/ دیگر ابرقدرت نیستیم!

دونالد ترامپ در یک مصاحبه جنجالی فاش ساخت که آمریکا نه تنها دیگر ابرقدرت نیست، بلکه به سمت جهنم پیش می‌رود و افول هژمونی جهانی دلار را «حادثه‌ای بزرگتر از شکست در هر جنگی» دانست.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۶ - ۲۷ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 18
کد خبر: ۲۰۰۰۹۰

به گزارش راهبرد معاصر. رئیس جمهور پیشین آمریکا در یک گفت‌وگوی رسانه‌ای با اذعان به سقوط هژمونی جهانی دلار گفت: «کشورش به سرعت به سمت جهنم پیش می‌رود» و دیگر ابرقدرت نیستیم، هرچند این قدرت را کماکان داریم، اما رو به اضمحلال است.

 

وبگاه «روسیا الیوم» شامگاه پنجشنبه گزارش داد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا در گفتگو با نشریه آمریکایی «FOX Business» اعلام کرد که که سقوط جایگاه دلار به عنوان ارز ذخیره‌ای جهان «اتفاقی بزرگ‌تر از شکست در هر جنگی است.»


نشریه الکترونیکی فاکس‌بیزنس نوشت که ترامپ در این مصاحبه اعلام کرد: «آدم به فرودگاه‌ها نگاه می‌کند، به پایانه‌ها نگاه می‌کند، به جاده‌های کثیفمان و داغونمان و به هر چیزی دیگری نگاه می‌کند می‌بیند مثل یک کشور جهان سوم هستیم.»

 

دونالد ترامپ در بخش دیگری از این مصاحبه اضافه کرد: «ما یک ابزار خیلی قدرتمند داریم و آن هم دلارمان است. اما داریم می‌بینیم چه بر سرش می‌آید و کشورهای دیگر از آن استفاده نمی‌کنند. چین می‌خواهد یوان را جایگزین آن کند. این برایمان قابل تصور نبود. هیچ‌وقت قرار نبود اتفاق بیفتد ولی الان مردم دارند به آن فکر می‌کنند.»

 

اظهارات ترامپ در حالی مطرح شده که بسیاری از کارشناسان مسائل اقتصادی و حقوقی توسل مفرط او به تحریم‌ها را یکی از اصلی‌ترین عوامل تضعیف جایگاه دلار و در کل، تضعیف نظام تحریم‌ها توصیف می‌کنند./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار