یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

آمریکا خواستار توقف فشار نظامی چین بر تایوان شد

آمریکا خواستار توقف فشار نظامی چین بر تایوان شد وزارت خارجه آمریکا با بیان اینکه واشنگتن رزمایش‌های نظامی چین اطراف تایوان را به‌دقت زیر نظر دارد، از پکن خواست که تحرکات نظامی با هدف ارعاب این جزیره را متوقف کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۴ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 20
کد خبر: ۲۰۰۳۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، آغاز رزمایش نظامی گسترده چین اطراف تایوان در واکنش به سفر کوتاه معاون رئیس دولت این جزیره به آمریکا، با واکنش واشنگتن همراه شد.

 

وزارت امور خارجه آمریکا شامگاه شنبه از دولت و ارتش چین خواست که فشارهای نظامی بر تایوان را متوقف کند.

 

سخنگوی این وزارتخانه در مصاحبه با خبرگزاری «رویترز» گفت: «ما از پکن می‌خواهیم فشار نظامی، دیپلماتیک و اقتصادی خود علیه تایوان را متوقف کند و در عوض وارد گفتگوی معنادار با این جزیره شود».

 

در بیانیه وزارت خارجه آمریکا آمده است که واشنگتن به نظارت دقیق رزمایش‌ها و تمرینات نظامی چین در اطراف تایوان ادامه خواهد داد.

 

«ویلیام لای» معاون رئیس دولت تایوان و نامزد انتخابات ریاستی آتی در این جزیره چند روز قبل به بهانه سفر به پاراگوئه برای شرکت در مراسم تحلیف رئیس جمهور جدید این کشور، در شهر نیویورک نیز توقف کرد.

 

معاون رئیس تایوان ضمن عادی خواندن سفر کوتاه خود به آمریکا، مدعی شد که واکنش نظامی چین به این سفر، به معنای دخالت در انتخابات ریاستی پیش رو در این جزیره خواهد بود.

 

سران دولت خودخوانده تایوان به‌طور سنتی از سفر به آمریکا برای رفتن به معدود کشورهایی که روابط رسمی دیپلماتیک با این جزیره را حفظ کرده‌اند، استفاده می‌کنند. دولت پاراگوئه یکی از ۱۳ کشوری است که علی‌رغم مخالفت‌ها و هشدارهای مکرر چین، روابط رسمی و دیپلماتیک با دولت منطقه‌ای تایوان را حفظ کرده است.

 

تایوان بخشی از چین محسوب می‌شود که ادعا‌های جدایی‌طلبانه دارد؛ ادعا‌هایی که کشور‌های جهان و سازمان ملل متحد به‌رسمیت نمی‌شناسند. پکن همواره با هرگونه تماس بین نمایندگان تایوانی و مقامات غربی به ویژه مسئولان عالی‌رتبه سیاسی یا نظامی از کشور‌هایی که پکن با آن‌ها روابط دیپلماتیک دارد، مخالف بوده و می‌گوید این سفرها، اصل چین واحد را نقض می‌کند و سیگنال‌های نادرستی به نیرو‌های جدایی‌طلب تایوان ارسال می‌کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار