آمریکا خواستار توقف فشار نظامی چین بر تایوان شد-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

آمریکا خواستار توقف فشار نظامی چین بر تایوان شد

وزارت خارجه آمریکا با بیان اینکه واشنگتن رزمایش‌های نظامی چین اطراف تایوان را به‌دقت زیر نظر دارد، از پکن خواست که تحرکات نظامی با هدف ارعاب این جزیره را متوقف کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۴ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 20
کد خبر: ۲۰۰۳۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، آغاز رزمایش نظامی گسترده چین اطراف تایوان در واکنش به سفر کوتاه معاون رئیس دولت این جزیره به آمریکا، با واکنش واشنگتن همراه شد.

 

وزارت امور خارجه آمریکا شامگاه شنبه از دولت و ارتش چین خواست که فشارهای نظامی بر تایوان را متوقف کند.

 

سخنگوی این وزارتخانه در مصاحبه با خبرگزاری «رویترز» گفت: «ما از پکن می‌خواهیم فشار نظامی، دیپلماتیک و اقتصادی خود علیه تایوان را متوقف کند و در عوض وارد گفتگوی معنادار با این جزیره شود».

 

در بیانیه وزارت خارجه آمریکا آمده است که واشنگتن به نظارت دقیق رزمایش‌ها و تمرینات نظامی چین در اطراف تایوان ادامه خواهد داد.

 

«ویلیام لای» معاون رئیس دولت تایوان و نامزد انتخابات ریاستی آتی در این جزیره چند روز قبل به بهانه سفر به پاراگوئه برای شرکت در مراسم تحلیف رئیس جمهور جدید این کشور، در شهر نیویورک نیز توقف کرد.

 

معاون رئیس تایوان ضمن عادی خواندن سفر کوتاه خود به آمریکا، مدعی شد که واکنش نظامی چین به این سفر، به معنای دخالت در انتخابات ریاستی پیش رو در این جزیره خواهد بود.

 

سران دولت خودخوانده تایوان به‌طور سنتی از سفر به آمریکا برای رفتن به معدود کشورهایی که روابط رسمی دیپلماتیک با این جزیره را حفظ کرده‌اند، استفاده می‌کنند. دولت پاراگوئه یکی از ۱۳ کشوری است که علی‌رغم مخالفت‌ها و هشدارهای مکرر چین، روابط رسمی و دیپلماتیک با دولت منطقه‌ای تایوان را حفظ کرده است.

 

تایوان بخشی از چین محسوب می‌شود که ادعا‌های جدایی‌طلبانه دارد؛ ادعا‌هایی که کشور‌های جهان و سازمان ملل متحد به‌رسمیت نمی‌شناسند. پکن همواره با هرگونه تماس بین نمایندگان تایوانی و مقامات غربی به ویژه مسئولان عالی‌رتبه سیاسی یا نظامی از کشور‌هایی که پکن با آن‌ها روابط دیپلماتیک دارد، مخالف بوده و می‌گوید این سفرها، اصل چین واحد را نقض می‌کند و سیگنال‌های نادرستی به نیرو‌های جدایی‌طلب تایوان ارسال می‌کند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار