اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

آمریکا خواستار توقف فشار نظامی چین بر تایوان شد

آمریکا خواستار توقف فشار نظامی چین بر تایوان شد وزارت خارجه آمریکا با بیان اینکه واشنگتن رزمایش‌های نظامی چین اطراف تایوان را به‌دقت زیر نظر دارد، از پکن خواست که تحرکات نظامی با هدف ارعاب این جزیره را متوقف کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۴ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 20
کد خبر: ۲۰۰۳۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، آغاز رزمایش نظامی گسترده چین اطراف تایوان در واکنش به سفر کوتاه معاون رئیس دولت این جزیره به آمریکا، با واکنش واشنگتن همراه شد.

 

وزارت امور خارجه آمریکا شامگاه شنبه از دولت و ارتش چین خواست که فشارهای نظامی بر تایوان را متوقف کند.

 

سخنگوی این وزارتخانه در مصاحبه با خبرگزاری «رویترز» گفت: «ما از پکن می‌خواهیم فشار نظامی، دیپلماتیک و اقتصادی خود علیه تایوان را متوقف کند و در عوض وارد گفتگوی معنادار با این جزیره شود».

 

در بیانیه وزارت خارجه آمریکا آمده است که واشنگتن به نظارت دقیق رزمایش‌ها و تمرینات نظامی چین در اطراف تایوان ادامه خواهد داد.

 

«ویلیام لای» معاون رئیس دولت تایوان و نامزد انتخابات ریاستی آتی در این جزیره چند روز قبل به بهانه سفر به پاراگوئه برای شرکت در مراسم تحلیف رئیس جمهور جدید این کشور، در شهر نیویورک نیز توقف کرد.

 

معاون رئیس تایوان ضمن عادی خواندن سفر کوتاه خود به آمریکا، مدعی شد که واکنش نظامی چین به این سفر، به معنای دخالت در انتخابات ریاستی پیش رو در این جزیره خواهد بود.

 

سران دولت خودخوانده تایوان به‌طور سنتی از سفر به آمریکا برای رفتن به معدود کشورهایی که روابط رسمی دیپلماتیک با این جزیره را حفظ کرده‌اند، استفاده می‌کنند. دولت پاراگوئه یکی از ۱۳ کشوری است که علی‌رغم مخالفت‌ها و هشدارهای مکرر چین، روابط رسمی و دیپلماتیک با دولت منطقه‌ای تایوان را حفظ کرده است.

 

تایوان بخشی از چین محسوب می‌شود که ادعا‌های جدایی‌طلبانه دارد؛ ادعا‌هایی که کشور‌های جهان و سازمان ملل متحد به‌رسمیت نمی‌شناسند. پکن همواره با هرگونه تماس بین نمایندگان تایوانی و مقامات غربی به ویژه مسئولان عالی‌رتبه سیاسی یا نظامی از کشور‌هایی که پکن با آن‌ها روابط دیپلماتیک دارد، مخالف بوده و می‌گوید این سفرها، اصل چین واحد را نقض می‌کند و سیگنال‌های نادرستی به نیرو‌های جدایی‌طلب تایوان ارسال می‌کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار