ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است

استقبال کویت از سفر امیرعبداللهیان به عربستان

استقبال کویت از سفر امیرعبداللهیان به عربستان وزیر امور خارجه کویت ضمن استقبال از سفر «حسین امیرعبداللهیان» به عربستان، ابراز امیدواری کرد که این سفر بتواند موجب گشوده‌شدن صفحه جدیدی در مناسبات ایرانی-عربی بر پایه اصل حسن هم‌جواری و افزایش همکاری‌ها شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۹ - ۲۷ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 18
کد خبر: ۲۰۰۱۲۶

به گزارش راهبردمعاصر، «سالم عبدالله الجابر الصباح» وزیر امورخارجه کویت امروز (جمعه، 18آگوست) از نتایج دیدارهای روز اول سفر «حسین امیرعبداللهیان»، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به عربستان و دیدارش با «فیصل بن فرحان» همتای سعودی استقبال کرد.

 

براساس گزارش خبرگزاری رسمی دولت کویت، الصباح در اظهاراتی رسانه‌ای تاکید کرد: این سفر اهتمام هر دو کشور درخصوص توافق و بازگشت روابط دوجانبه را نشان می‌دهد؛ توافقی که روابط را به حالت عادی بازگرداند.

 

وزیرخارجه کویت افرود: این سفر و گفت‌وگوهای آن، اهتمام ریاض و تهران برای حفاظت از امنیت و ثبات در منطقه را نشان داد؛ این رخداد در اعتمادسازی سهیم بوده و در راستای منافع منطقه و جهان خواهد بود.

 

الصباح ادامه داد: امیدوارم که این سفر گامی در جهت ایجاد روابط قوی بین ایران و عربستان براساس احترام متقابل باشد، تا صفحه جدیدی در مناسبات ایرانی-عربی بر پایه اصل حسن هم‌جواری و با هدف گسترش همکاری‌ها در منطقه گشوده شود.

 

وی در بخش دیگری از اظهارات خود به نقش چین، عراق و عمان به عنوان کشورهای دوست در میزبانی مذاکرات صلح ایران و عربستان و همچنین میزبانی آن‌ها از گفت‌وگوهای ایرانی-سعودی قدردانی کرد؛ تلاش‌هایی که منجر به توافق از سرگیری روابط دیپلماتیک بین تهران و ریاض شد.

 

امیرعبداللهیان روز گذشته (پنج‌شنبه، ۱۷آگوست) در رأس هیأتی و در پاسخ به دعوت همتای سعودی خود به عربستان سفر کرد. او روز گذشته گفت‌وگوهای سازنده‌ای با بن فرحان در جده داشته و امروز در دومین روز سفر خود وارد ریاض شده است.

 

وزیر خارجه عربستان عربستان روز گذشته در نشست خبری با امیرعبداللهیان بر عزم این کشور برای گسترش و تقویت روابط دوجانبه با ایران تأکید کرده و گفت که منتظر سفر آقای رئیسی به ریاض هستیم. امیرعبداللهیان هم روابط ایران و عربستان سعودی را در مسیر درست خود خوانده و رو به پیشرفت توصیف کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار