جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان

هشدار درباره تأثیر منفی تحریم‌ها بر مبارزه با جرائم سازمان‌یافته فراملی

سفیر و نماینده دائم ایران نزد سازمان ملل و سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین، گفت: یکجانبه‌گرایی و تحریم‌های غیرقانونی، تهدید بزرگ در مبارزه با جرائم سازمان‌یافته فراملی است؛ از این‌رو ضروری است رویکرد جامع در سطح جهان بر مبنای درک هوشمندانه اتخاذ شود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۹ - ۰۲ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 24
کد خبر: ۲۰۰۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  کاظم غریب‌آبادی با شرکت در «نشست ویژه مشترک کمیسیون‌های مواد مخدر و پیشگیری از جرم و عدالت کیفری» سازمان ملل متحد که با حضور رئیس مجمع عمومی سازمان ملل برگزار شد، ضمن هشدار درباره پیامدهای وخیم یکجانبه‌گرایی و تحریم‌های غیرقانونی بر مبارزه با جرائم سازمان‌یافته فراملی از جمله مواد مخدر، بر ضرورت اتحاد و یکپارچگی جهانی بر مبنای درک هوشمندانه جهت ریشه‌کن کردن این مشکلات تاکید کرد.

 

سفیر و نماینده ایران در ابتدا با اشاره به اینکه پیشگیری و مبارزه با جرائم سازمان‌یافته فراملی با توجه به ظهور جنبه‌های جدید آن از جمله جرائم سایبری، تبدیل به یکی از عمده چالش‌های جامعه بین‌المللی شده است، افزود: مهمترین موضوع برای رسیدگی به این چالش، اتخاذ یک رویکرد جامع بر مبنای درک هوشمندانه از شرایط به وجود آورنده این چالش‌ها و همکاری جهانی واقعی است.

 

وی همچنین خاطرنشان کرد: در این برهه حساس که چندجانبه‌گرایی به علت سیاست‌های کوته‌فکرانه و ماجراجویانه عده اندکی از دولت‌ها به خطر افتاده، یک همکاری بین‌المللی قوی و هماهنگ که توسط سازمان ملل تقویت و هدایت شود، بسیار ضروری است.

 

غریب‌آبادی با تاکید بر نقش برجسته دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل در رسیدگی دقیق و فوری به این چالش‌ها و تسهیل همکاری‌های بین‌المللی میان دولت‌های عضو با هدف بهبود کارایی سیستم‌های مدیریت عدالت کیفری، به چهاردهمین کنگره سازمان ملل در مورد پیشگیری از جرم و عدالت کیفری که قرار است در سال 2020 در ژاپن برگزار شود اشاره کرد و افزود: این کنگره به عنوان یک سکوی بین‌المللی مهم برای مشارکت جامع همه دولت‌های عضو جهت رسیدگی بهتر به این چالش‌ها عمل خواهد کرد و از دولت ژاپن به خاطر تلاش‌های انجام شده در این خصوص، تشکر می‌کنیم.

 

وی در ادامه با اشاره به اینکه از نظر ایران، تلاش برای دستیابی به اهداف توسعه پایدار و رسیدگی موثر و مبارزه با مشکل جهانی موادمخدر مکمل و تقویت‌کننده یکدیگر هستند، تاکید کرد: اجرای جامع همه تعهدات ایجاد شده توسط جامعه بین‌المللی برای رسیدگی و مبارزه با معضل موادمخدر بر پایه یک رویکرد جامع، یکپارچه، متوازن و علمی و همچنین بر مبنای اصل مسئولیت مشترک، همکاری بین‌المللی و پشتیبانی هماهنگ، به دستیابی به اهداف توسعه پایدار از جمله توانمندسازی مردم و تضمین یکپارچگی و برابری کمک می‌کند.

 

این دیپلمات برجسته همچنین به تلاش‌های جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با مواد مخدر از جمله از طریق اتخاذ راهبردها و سیاست‌های گسترده برای مبارزه با عرضه مواد، حداقل کردن پیامدهای منفی مصرف مواد، ارتقاء سلامت عمومی و ایجاد یک جامعه عاری از سوءاستفاده از مواد اشاره کرد.

 

وی در ادامه به پیامدهای منفی تحریم‌ها بر تلاش‌های گسترده جمهوری اسلامی ایران در راه مبارزه با موادمخدر و جرائم سازمان‌یافته فراملی اشاره کرد و گفت: تدابیر قهری یکجانبه، تحریم‌های غیرقانونی و نیز بی‌رحمانه‌ترین شکل تروریسم اقتصادی علیه جمهوری اسلامی ایران برای دستیابی به اهداف سیاسی غیرقانونی، بزرگترین تهدید در دستیابی به اهداف توسعه پایدار در ایران و بسیاری از همسایگان ما بوده و همین مسأله، سبب ایجاد مانع در همکاری‌های بین‌المللی و اجرای ابتکارات منطقه‌ای و دوجانبه شده و بنابراین، اعمال‌کنندگان این تحریم‌ها، مستقیما مسئول پیامدهای فاجعه‌بار اختلال در کمپین مقابله با موادمخدر، جرم و تروریسم هستند.

 

غریب‌آبادی در پایان تاکید کرد: پایبندی مجدد به چندجانبه‌گرایی و یکپارچگی جهانی بسیار ضروری است و چنین امری، مستلزم بازنگری جهانی تعهداتی است که به ایجاد یک محیط کارا برای رشد اقتصادی ثابت و توسعه پایدار همه کشورها، مناطق و در نهایت کل جهان کمک کند.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار