صندوق بازنشستگی: در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته/ ۶۵ درصد این افراد مرد و ۳۵ درصد زن هستند غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟

علت مرگ پلنگ دنا چه بود؟

مدیرکل محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد علت مرگ پلنگ پارک ملی دنا را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۳ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 19
کد خبر: ۲۰۰۳۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ اسلام جاودان خرد گفت: دامپزشک پس از کالبدشکافی علت مرگ را ناشی از اصابت گلوله و خون ریزی داخلی اعلام کرد.

وی پس از چهار روز از زمان کالبد شکافی لحظاتی پیش علت مرگ این پلنگ را اصابت گلوله از نوع چهارپاره عنوان و اظهار کرد: بنا بر اعلام نظر دامپزشک علت تلف شدن پلنگ اصابت گلوله از نوع چهار پاره و خون ریزی داخلی بوده است.

جاودان خرد تصریح کرد: معاینه بالینی لاشه در همان لحظات اولیه نشان می‌داد که خراشیدگی و سوراخ‌هایی برروی لاشه وجود دارد، اما باز هم اعلام علت مرگ از روی احتمال و حدس و گمان کار دقیقی نبود بنابراین اعلام دقیق علت مرگ را منوط به نظر قطعی دامپزشک بعداز طی مراحل کالبد شکافی موکول کردیم.

مدیرکل محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به شناسنامه دار کردن ۱۹ قلاده پلنگ در ۱۴ هزار هکتار از پارک ملی دنا در سنوات گذشته خاطرنشان کرد: مطابق با بررسی‌های بالینی لاشه و تطبیق خال‌های ثبت شده از ۱۹ قلاده (فرد) پلنگ در۱۴ هزار هکتار از پارک ملی دنا، پلنگ تلف شده متاسفانه یکی از پلنگ‌هایی است ک شناسنامه دار شده بود.

جاودان خرد ادامه داد: مطابق با بررسی‌های صورت گرفته این پلنگ شماره ۹ ثبت شده با جنسیت نر بین ۷ تا ۹ سال سن دارد.

وی عنوان کرد: تحقیقات محسوس و نامحسوس در خصوص شناسایی علل و عوامل شکار پلنگ ادامه خواهد داشت از مردم طبیعت دوست استان تقاضامندیم چنانچه اطلاعی در این خصوص دارند با تماس به سامانه رایگان ۱۵۴۰ ما را یاری نمایند.

مدیرکل محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: محیط زیست استان با ۳۱۲ هزار هکتار منطقه تحت مدیریت نیازمند ۳۱۲ محیط بان است، اما متاسفانه با ۷۵ محیط بان حراست می‌شود که استان با کمبود ۲۳۷ محیط بان مواجهه است.

جاودان خرد بیان کرد: بخش اعظمی از نیرو‌ها در آستانه بازنشستگی قرار دارند از طرفی با شیفت بندی‌های صورت گرفته تعداد زیادی از محیط بانان بصورت دوره‌ای با اعزام به ارتفاعات مشغول رصد و پایش مناطق صعب العبور دنا هستند، بنابراین دست یاری خود را بسوی مردم در حراست و حفاظت از طبیعت و حیات وحش دراز می‌کنیم.

گفتنی است که چهار روز قبل و همزمان با ۲۴مرداد ماه ۱۴۰۲، اسلام جاودان خرد، مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان کهگیلویه و بویراحمد از کشف لاشه یک قلاده پلنگ در میان انبوهی از زباله و نخاله‌های زیر پل جاده ارتباطی روستا‌های " دشت رز " و" خونگاه" شهرستان دنا خبر داده بود که پس از تشریح ماجرا، تعیین دقیق علت مرگ را منوط به کالبد شکافی توسط دامپزشک عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه برای اعلام علت دقیق مرگ نیازمند کالبد شکافی توسط دامپزشک هستیم؛ بنابراین بیان علت مرگ را منوط به انجام مراحل کالبد شکافی و نظر قطعی دامپزشک می‌دانیم و پس از طی این مراحل موضوع اعلام خواهد شد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار