تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد ممنوعیت تردد خودرو‌های سنگین در محور‌های منتهی به مشهد نام جدید هوش مصنوعی ایلان ماسک

تصاویری از گشت و گذار شبانه پلنگ در قیروکارزین + فیلم

تصاویری از گشت و گذار شبانه پلنگ در قیروکارزین + فیلم تصاویری از گشت و گذار شبانه یک قلاده پلنگ در شهرستان قیروکارزین منتشر شده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۸ - ۱۰ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 August 31
کد خبر: ۲۵۵۹۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان قیروکارزین از مشاهده یک قلاده پلنگ در ارتفاعات این شهرستان خبر داد و گفت: مشاهده پلنگ نتیجه حفاظت مشارکتی و تعامل جوامع محلی با محیط زیست شهرستان است.

عباس قائدی با ابراز خرسندی از امنیت زیستگاه و شرایط بهینه فراهم شده برای تکثیر گونه نادر پلنگ در این شهرستان اظهار داشت: همه تمهیدات برای مراقبت از گونه‌های کمیاب حیات وحش به‌کار گرفته می‌شود، حضور پلنگ در ارتفاعات تحت مدیریت محیط زیست شروع خوبی برای بازپروری آسیب‌هایی است که به این مناطق وارد شده است به گونه‌ای که هم اکنون گزارش‌های دیگری مبنی بر مشاهده یک قلاده پلنگ مادر با ۲ توله آن در ارتفاعات شهرستان گزارش شده است.

قائدی با برشمردن دستاورد‌ها و مواهب حفاظت مشارکتی افزود: حفاظت مشارکتی از محیط‌زیست و حیات وحش، تنها راه نجات زیست‌بوم مناطق مختلف در این شهرستان است و در این مسیر چاره‌ای جز مشارکت بخشی مردمی برای حفاظت پایدار از محیط‌زیست نیست.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان قیروکارزین افزود: حفاظت و حراست از مناطق حفاظت شده و افزایش مشارکت مردم در امر حفاظت یکی از برنامه‌های مهم است که با توجه به وسعت بالای اراضی محیط‌زیستی و تنوع حیات‌وحش و تعداد اندک محیط‌بانان، افزایش مشارکت مردمی و حضور دوستداران محیط زیست به امر حفاظت ضروری است.

قائدی در پایان از دوستداران محیط زیست خواست تا برای ترمیم خسارت‌های وارد شده به محیط زیست آستین همت بالا بزنند و ادامه داد: با هدف بهبود وضعیت حفاظت از مناطق و حیات وحش در زیستگاه‌های مهم، چاره‌ای جز بهره‌گیری از مشارکت مردم و ارتقای شاخص‌های زیست‌محیطی وجود ندارد و این راهبرد جدید سازمان حفاظت محیط‌زیست در مدیریت مناطق است. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار